Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter søket etter en savnet kvinne: – Håper på hjelp av dagslyset og publikum

ASKER: Mandag søkte politiet søker etter en savnet kvinne på Hurumlandet. Tirsdag ettermiddag er kvinnen fortsatt ikke funnet og operasjonsleder Per Iversen forteller at det ved 15.30-tiden tirsdag ikke lenger pågår søk etter den savnede.

– Vi har gjort søk på land, men også til vanns. Dykkere har lett i aktuelle områder uten resultater, opplyser Iversen til Drammens Tidende.

Han forteller at det på et senere tidspunkt tirsdag vil gjøres en vurdering på om søket igjen skal trappes opp.

Skulle noen ha sett kvinnen, kan politiet kontaktes på 02800

Kvinnen er 30 år gammel og har vært savnet siden klokka 17 søndag ettermiddag.

Politiet i Oslo opplyser til Drammens Tidende at de har mottatt flere tips, og at det går på observasjoner av kvinnen før hun forsvant. Tidligere på dagen tirsdag lette et titalls frivillige sammen med Sivilforsvaret og politienheter etter kvinnen.

Den savnede er cirka 165 høy, har normal kroppsbygning, langt svart hår – muligens flettet.

Hun er iført sort jakke og olabukse.

Operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt opplyste mandag ettermiddag at leteaksjonen tok utgangspunkt i Sætre inntil de har mer spesifikk informasjon å gå etter.

– Alle mulige observasjoner på Hurumlandet er interessant for oss. Vi forsøker å spore henne opp på telefon, men vi har ikke fått noe konkret foreløpig, sier han til Drammens Tidende.


Innsatsleder på stedet Brian Skotnes opplyste at de i 21.30-tiden starter et aktivt søk etter kvinnen ved Follestad gjenvinningsstasjon.

Flere politipatruljer er på plass på stedet sammen med Norsk Folkehjelp og norske redningshunder.