Gå til sidens hovedinnhold

Måljeger aktuell for DFK

Artikkelen er over 6 år gammel

I Drammen FKs første treningskamp mot Modum FK fikk spissen El Hadji (25) vist sine kvaliteter.

DRAMMEN: Det ble ikke nettsusere på ham i DFK-drakten, men 25-åringen som spilte i Asker i fjor vet hvor nettmaskene står. Forrige sesong ble det nemlig 17 mål på måljegeren.

- Drammen FK er et godt lag, mener El Hadji etter kampslutt.

Han fikk briljere de siste 45 minuttene mot MFK. Men ballen maktet ikke El Hadji å smelle i nettmaskene bak Thomas Solvoll, som også debuterte i sin nye klubb.

LES OGSÅ: Drømmetreff i pressetap

Signerer snart?

Treneren har uansett trua på at måljegeren fra Asker er en forsterkning for laget.

- Han scoret 17 ganger i fjor og det på et lag som rykket ned, forteller Lars Gunnar Martinsen.

I løpet av kort tid vil  El Hadji bestemme seg for om det blir spill for drammensklubben kommende sesong.

To spillere til fikk sin debut i DFK, Hassan Karagôz (Mjøndalen) og Lars Neerbye (Nesodden). Begge fikk vist sine kvaliteter.

Karagôz har allerede signert, mens Neerbye nettopp har fått muligheten for DFK.

LES OGSÅ: Klar for å sjokkere

DFK i trøbbel

For Drammen FK årets første testkamp på Gulskogen kunstgress ikke all verden. I 1. omgang ble det mest løpende i mellom og lot MFK styre moroa utpå banen. Det kunne fort vært mål i mot da Christian Dalen fikk en gylden mulighet, men ballen suste utenfor.

Etter hvilen ble det mer trøkk på hjemmelaget og Solvoll mellom stengene fikk litt mer å jobbe med.

Mål sørget imidlertid MFK for da Martin Fredriksen lurte Viktor Hellum i luftduell. Fredriksen styrte ballen i mål med hodet.

Og knepen triumf så det ut til å bli for gjestene, men så satte Kim Olav Østhagen fart på venstrekanten. Han lurte sin oppasser og fosset mot MFKs siste skanse. Ballen skjøt fart og i nettmaskene. En fortjent utligning noen få minutter før sluttsignalet lød fra pipeblåser, Rune Kjørstad fra Skrim.

- Vi hadde hver vår omgang, oppsummerer Østhagen.

Og hadde helt rett i den vurderingen av kampbildet hvor begge lag har mye mer å gå på når det gjelder intensitet på banen.

- Det bedret seg i 2. omgang, trøster DFK-trener Lars Gunnar Martinsen. Han vet at det er lenge igjen til seriestarten i april for det nyopprykkede 2. divisjonslaget.

LES OGSÅ: Fra 30 grader til 3050

Kommentarer til denne saken