Tilbake i IBK

Kenneth Dokken trente Birkebeineren til kvalifisering om opprykk til 2. divisjon i 2009.

Kenneth Dokken trente Birkebeineren til kvalifisering om opprykk til 2. divisjon i 2009. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Kenneth Dokken er ny hovedtrener i Birkebeineren.

DEL

NEDRE EIKER: Dermed vender Kenneth Dokken tilbake til klubben han var trener for i 2008- og 2009-sesongen. Dokken tok  Birkebeineren til  kvalifisering om opprykk til fotballens 2. divisjon i hans siste sesong, men det ble tap for Førde.

Del på Facebook

GIKK TIL SANDEFJORD:
 Dokken signet Dokken

Det var dramatikk i IBK tidligere i uken. Samme dag som laget skulle ha seriestart i 3. divisjon  borte mot Hønefoss 2, ble man  enige om å avslutte samarbeidet med hovedtrener Lars Kåre Gustavsen. Ifølge fotballeder Nils Bjerke var årsaken manglende kjemi mellom treneren og spillerne.
Bjerke benekter at de på noen måte spekulerte i Dokkens tilbakekomst og kvittet seg med Gustavsen.
– Vi har visst hvor Kenneth var, men han var ikke aktuell før mandag, uttaler Bjerke, som legger til at alle i IBK er glade for at Dokken nå er tilbake.

SIGNERTE FOR ODD I 2008: Dokken signerte treårskontrakt

– Dette er helt klart den beste løsningen for oss. Vi har funnet den rette mannen. Kenneth har enorm respekt i spillergruppa, og de etablerte i laget kjenner ham godt, sier Joakim Borgen, sportslig leder.

IBK er enig med Dokken om en kontrakt ut året.

Dokken kombinerte trenerjobben i Nedre Eiker-klubben med spill for Odd Grenland sist, men da 32-åringen gikk til trondheimsklubben Ranheim måtte han gi seg i IBK.
Siden Dokken denne sesongen spiller for Sandefjord i 1. divisjon så er det igjen en mulighet å trene eikværingene. Den tidligere SIF-spilleren skal lede sin første økt lørdag, og mandag er det seriekamp mot Bærum 2 hjemme.

PS! Espen Falck fortsetter som assistenttrener, og er gjest i Dt Fotball som kommer i morgen.
 

Artikkeltags