DRAMMEN: Den spanske storklubben har hatt 15-åringen på blokka en stund, men det er uklart hvor konkret interessen er, skriver VG.

Barcelona har også sett Ødegaard i aksjon for Strømsgodset tidligere.

Supertalentet er på alles lepper om dagen, og i følge pappa Hans Erik Ødegaard har 30 europeiske klubber kommet med en henvendelse.

- Det er mange som vil ha Martin med en gang. Men interessen fra disse klubbene er ikke noe nytt. Det har pågått lenge, sa Hans Erik Ødegaard til Drammens Tidende onsdag.

Den tidligere Godset-spilleren håndterer selv alle henvendelser og han tar den enorme interessen med stor ro. Pappa Ødegaard ønsker kun fokus på fotball, trening og utvikling.

Kan forsvinne gratis

Onsdag skrev Drammens Tidende at stortalentet kan forsvinne fra Strømsgodset uten at klubben sitter igjen med en overgangssum for ham.Klubben frykter at Ødegaard forsvinner neste år uten at de sitter igjen med annet enn solidaritetsmidler.

Strømsgodset og Jostein Flo jobber med saken, men forsøkene på å skrive en lengre avtale med Ødegaard har ikke gitt resultater.

– Vi prøver, men det er flere parter som er involvert i en kontrakt. Folk må skjønne at det ikke bare er å sette seg ned og skive en avtale, sier sportssjef Jostein Flo.

ANDRE SAKER PÅ DT.NO: