Gå til sidens hovedinnhold

Han kan erstatte Stefan

Artikkelen er over 7 år gammel

Ronny Deila har snakket med Ståle Solbakken om FCK-spilleren Thomas Kristensen (30).

DRAMMEN: Mye tyder på at Stefan Johansen (23) blir solgt i dette overgangsvinduet, og Godset er godt i gang med jakten på en ny midtbanesentral.

I går bekreftet Jostein Flo overfor Drammens Tidende at Johansen er på radaren til den skotske storklubben Celtic. Glasgow-klubben vurderer nå hvorvidt de skal legge inn et bud.

– Celtic er en av klubbene som viser interesse for Stefan. Men det har ikke vært noe mer enn det, sier Flo.

LES MER: Celtic vurderer bud på Johansen

Livet etter Stefan

Stefan Johansen har kontrakt med Godset ut kommende sesong. Denne ønsker seriemesteren å forlenge dersom Johansen ikke er solgt ved utgangen av januar.

Sannsynligheten for at de lykkes er imidlertid ikke veldig stor. Godset forbereder seg derfor på et liv etter Stefan Johansen.

Drammens Tidende har tidligere skrevet at Mohammed Abu er aktuell for et comeback i Godset.

LES MER: Følg idrettens festaften direkte

Deila har vært i København

I tillegg har drammenserne sendt brev på Rosenborgs Daniel Berntsen. Klubben jobber imidlertid med flere kandidater – deriblant Thomas Kristensen fra FC København.

Drammens Tidende kjenner til at Ronny Deila har vært i den danske hovedstaden og snakket med FCK-trener Ståle Solbakken om Kristensen.

På direkte spørsmål om Kristensen er aktuell for SIF, svarer Flo følgende:
– Vi snoker på det meste. Men i utgangspunktet er stallen som den er.

Blir ikke billig

Thomas Kristensen har vært inn og ut av laget i FCK denne sesongen, og derfor skal Solbakken være villig til å la ham gå nå i vinter. Kontrakten hans med FCK utløper til sommeren.

Thomas Kristensen kom til FCK fra Nordsjælland for 3,75 millioner kroner i 2008, og han står med over 140 kamper for den danske storklubben. 30-åringen har også Mesterliga-erfaring, noe som kan bli nyttig for Godset foran sommerens kvalifisering til det gjeveste europeiske selskap. Kristensen står bokført med ni kamper for det danske A-landslaget.

Det som kan stå i veien for en eventuell overgang er lønnsbetingelser. Kristensen har godt betalt i FCK – og blir ingen billig spiller for Strømsgodset.

LES MER: Stortrives tilbake i Drammen

Kommentarer til denne saken