DRAMMEN: Det er i alle fall ikke pengene som lokker i Drammen. Klubben har null i lønnsutgifter til spillerne. Ramsfjell og Lars Gunnar Martinsen, som han deler ansvaret med denne sesongen, kunne antageligvis ha tjent mer penger dersom de trente et lag i fjerdedivisjon.

I samtaler med nye spillere er null betaling den første beskjeden som blir gitt. Kanskje har det gjort Drammen mindre attraktive for noen spillere.

LES OGSÅ: - En ordentlig vinnerskalle

Flere spillere på vei

Mads Nilsen Knedal er allerede klar for klubben. Med en rekke år bak seg i andredivisjonsklubben Kjelsås vet midtbanespilleren hva som skal til for å vinne kamper på landets tredje nivå.

Kanskje blir så mange som tre spillere klare i løpet av den nærmeste fremtiden.Får Ramsfjell det som han vil, kommer det inn ytterligere én eller to spillere i løpet av noen uker.

- Da vet vi at de som spiller for klubben gjør det av de rette årsakene, sier Ramsfjell.

LES OGSÅ: På trening med superstjernene

Skoen trykker bakerst

I 2014 rykket laget opp fra en tredjedivisjonsavdeling uten de store konkurrentene. DFK var gode offensivt, men slapp inn for mange mål.

Nå venter lag som både er bedre til å forsvare seg, og som kommer til å straffe blåtrøyene for feil i enda større grad. Det er ingen tvil om at skoen trykker på det defensive, og at laget må bli bedre til å forsvare seg.

I tillegg til å trene forsvarsspill, skal januar også brukes på hard fysisk trening. Som nyopprykket lag skal ingen lag ta dem på forflytningen. - Ingen skal klare å løpe fra oss, sier Ramsfjell.

Sterke i troen

Men at laget kan bli liggende lavt kan også være en fordel, gitt at laget faktisk klarer å forsvare seg. Selv når laget førte kamper i 2014 var kontringsspillet en styrke.

Den kommende sesongen blir det langt viktigere. Ramsfjell er trygg på den offensive delen av spillet, og at laget har gode nok ferdigheter fremover på banen, men innrømmer at DFK knapt kommer til å være favoritt i en eneste kamp i det han opplever som en knalltøff avdeling.

- Vil det være en nedtur å rykke ned?

- Som nyopprykket venter alle at man skal kjempe i sumpa. Vi vi aldri være fornøyde med å rykke det. Vi må regne med at vi kommer til å få litt juling. Det kommer til å være en nedtur å rykke ned, sier han.

LES OGSÅ: Slik skal Martin-arven forvaltes