Keita på leit etter ny klubb

PÅ LEIT: I 2016 var Muhammed Keita en tur innom Strømsgodset. Nå er han klubbløs, men en retur til Norge er uaktuelt.

PÅ LEIT: I 2016 var Muhammed Keita en tur innom Strømsgodset. Nå er han klubbløs, men en retur til Norge er uaktuelt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

New York-eventyret til Muhamed Keita tok brått slutt for en måned siden, og han har ennå ikke funnet seg en ny klubb å spille for. Men Norge skal være uinteressant for Fjell-gutten.

DEL

DRAMMEN: Det ble bare sju kamper på Muhamed Keita i New York Red Bulls, og i løpet av de kampene leverte han bare en assist. I begynnelsen av februar ryddet klubben opp i stallen, og takket Keita for tiden han har vært i klubben.

Nå er Keita klubbløs, men siden han fortsatt er tilknyttet MLS – den amerikanske fotballorganisasjonen – får han lønn fra ligaen. Det betyr at han må kjøpes  fri, selv om han ikke er tilknyttet noe lag.

Siden det internasjonale overgangsvinduet er stengt, er det ikke så mange land Keita kan dra til.

– Det betyr at vi har veldig få muligheter. Nå er det nesten ingen marked som fremdeles er åpne, sier Keitas agent Atta Aneke til Eurosport.no.

Men det norske markedet er fortsatt åpent, men ifølge Keitas agent er det lite trolig at Keita havner i norsk eliteserie denne sesongen.

– Det er han ikke interessert i, sier Aneke til Eurosport.

Blant de markedene som fremdeles er åpne finnes blant annet Sverige, Uruguay og Brasil i tillegg til Norge.

Keita har tidligere spilt for Strømsgodset, Vålerenga, Stabæk, og polske Lech Poznan.

Artikkeltags