Birkebeineren seiret i bunnoppgjøret - Solberg tapte stort

VANT I BUNNEN: Birkebeineren vant det svært viktige bunnoppgjøret mot Fjell hele 4-0. Her fra en kamp mot Steinberg tidligere i sesongen.

VANT I BUNNEN: Birkebeineren vant det svært viktige bunnoppgjøret mot Fjell hele 4-0. Her fra en kamp mot Steinberg tidligere i sesongen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mens Birkebeineren vant den svært viktige bunnkampen mot Fjell, tapte Solberg hele 8-1 mot Slemmestad.

DEL

4-0-seieren over Fjell gjør at Birkebeineren gikk forbi Drafn på tabellen og ligger like bak nettopp Fjell, som har én kamp mindre spilt. Drafn møter både Modum og Hønefoss BK 2 i løpet av en uke - de to topplagene i 4. divisjon.

Solberg tapte hele 8-1 mot Slemmestad, også i 4. divisjon, noe som gjør at klubben fra Nedre Eiker faller ned på syvendeplass på tabellen. Neste kamp møter de Vestfossen 2 hjemme, noe som bør være en enklere kamp i teorien. Vestfossens andrelag ligger som nummer ti i divisjonen.

På damenes side klarte Lier 2-2 i et tøft borteoppgjør mot Skedsmo. Lier-jentene ledet lenge 2-1, men hjemmelaget utlignet etter timen spilt, noe som sørget for poengdeling.

Heller ikke Svelvik i 3. divisjon klarte å få med seg tre poeng i en tøff bortekamp. Odd 3 ble for sterke og vant til slutt 1-0 over et Svelvik-lag som for lenge siden har innsett at 4. divisjon neste sesong er en realitet. Det samme gjelder Drammen FK som fortsatt bare står med to poeng etter å ha tapt 0-2 hjemme mot Holmen.

Artikkeltags