Pedersen åpner for HamKam-retur

Marcus Pedersen, her med hunden Tyson, åpner for HamKam-retur.

Marcus Pedersen, her med hunden Tyson, åpner for HamKam-retur. Foto:

Av

Marcus Pedersen er for tiden uten klubb og kan åpne for en retur til gamleklubben HamKam, skriver Hamar Arbeiderblad.

DEL

HAMAR: Ifølge avisen har den gamle storscoreren allerede hatt samtaler med 1. divisjonsklubben som kan trenge litt mer tyngde og rutine i angrepsspillet sitt. HamKan ligger utsatt til nær nedrykksstreken, og laget får en tøff kamp framover med å trygge ny 1. divisjonskontrakt.

Ottestad-mannen er flasket opp i HamKam, men forlot klubben i 2009. Ti år senere kan han være på vei tilbake til Briskeby. Tidligere i juli sa han opp sin kontrakt med Strømsgodset for å bygge seg opp på egen hånd etter et inngrep i et skadet kne. Samtidig som han jobber for å bli hundre prosent frisk igjen har han også følere ute etter ny klubb.

HA vet at Pedersen har møtt både sportssjef Espen Olsen og HamKam-trener Gaute Helstrup den siste tiden. Angrepsspilleren bekrefter at de har snakket sammen.

– HamKam har kommet med en forespørsel om meg. Jeg kjenner mange i klubben. Det er normalt at vi snakker sammen, men ikke nødvendigvis om kontrakt og slikt. De har forhørt seg, og jeg har svart med mitt. Jeg utelukker ingenting, sier Pedersen til HA-sporten

Han har også fått henvendelser fra andre klubber i tillegg. Det skal også være klubber utenfor Norge.

(©NTB)


Artikkeltags