Gå til sidens hovedinnhold

Fotballekspert: – Ødegaard ønsker seg til Real Sociedad

Martin Ødegaard skal foretrekke et utlån fra Real Madrid til Real Sociedad. Drammenserens tidligere klubb er også svært interessert i å hente 22-åringen.

Det hevder den anerkjente spanske fotballeksperten Guillem Balague overfor BBC.

– Han ønsker å gå til Real Sociedad, og de ønsker ham. Nå venter de på Real Madrids avgjørelse, sier Balague til den britiske allmennkringkasteren.

Ødegaard har de siste dagene vært satt i forbindelse med Arsenal, og ifølge den spanske fotballeksperten har også andre i Premier League vist interesse for nordmannen.

– Arsenal er ikke den eneste klubben i Premier League som har forhørt seg om ham, men han ønsker seg tilbake til Real Sociedad. Prosessen med å tilpasse seg blir lettere der, og alt han ønsker er å spille, sier Balague.

Taus Arteta

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro skrev på sin side onsdag at Sevilla-trener Julen Lopetegui ønsker å hente Ødegaard.

BBC skriver at Arsenal-manager Mikel Arteta torsdag fikk spørsmål om Ødegaard-interessen, men spanjolen avviste å svare på interesse rundt enkeltspillere.

Lite spilletid

Ødegaard hadde et vellykket utlån til Real Sociedad sist sesong. Planen var å bli værende i ytterligere ett år, men Real Madrid hentet nordmannen hjem tidligere enn planlagt.

Etter returen til den spanske hovedstaden har det blitt lite spilletid for Ødegaard. Kun fem kamper fra start er fasiten siden i fjor sommer.

De siste seks ukene er det bare blitt plass på benken og et innhopp på fem minutter.

Ifølge fotballekspert Balague skal Real Madrid i forkant av ha bestemt seg for å låne ut Ødegaard.

Kommentarer til denne saken