SVELVIK: Klokken 01:22 natt til tirsdag mottok nødetatene melding om en bilbrann langs Svelvikveien ved Sagbukta. Bilen viste seg å være utbrent og veien ble stengt for trafikk.

Politiet har innledningsvis ingen formening om hvordan brannen startet. Etter først å ha sperret av et mindre område, sperret politiet av et større område.

Bilen står utenfor veibanen og i en liten steinknaus.

Politiets operasjonsleder kunne ikke besvare Drammens Tidendes henvendelse klokka 02.13.

Drøye 40 minutter senere kunne politiet melde at det var funnet en død person i bilen. De har ikke fått bekreftet identifikasjonen på personen.

– De foreløpige undersøkelsene på stedet tilsier at dette kan ha skjedd som følge av en ulykke, men vi holder alle muligheter åpne. Vi vil i løpet av dagen gjennomførekriminaltekniske undersøkelser på stedet, så vil de videre tekniske og taktiskeundersøkelsene gi oss nærmere svar, sier leder for etterforskingsseksjonen i Drammen, Tina Berg i en pressemelding.

Bilen har store skader og ifølge Drammens Tidendes fotograf på stedet er fronten trykket inn.

Vet hvem som eier bilen

Politiet kunne videre melde at de har opprettet vakthold på stedet i påvente av kriminaltekniske undersøkelser.

– Det har ikke vært vitner til hendelsen, vi hadde en melder som ringte inn om en bilbrann. Vedkommende mente det kunne ha vært en trafikkulykke i forkant, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Ottar Steinstø, til Drammens Tidende like før klokka 05 tirsdag morgen.

Hvem som er omkommet etter bilbrannen, vet ikke politiet.

– Vi vet hvem som eier bilen, og har vært i kontakt med familien til bileier. Hvem som er omkommet får vi ikke bekreftet i dag grunnet tilstanden til vedkommende, sier Steinstø.

Etterforskningsleder Tina Berg opplyser at det vil ta noe tid å få sikker identitet på personen i bilen.

– Dette vil selvsagt være en prioritert oppgave for oss, sier hun i pressemeldingen.

I løpet av tirsdag morgen vil krimteknisk ankomme stedet. Ifølge Steinstø vil de først gjøre undersøkelser på ulykkesstedet.

– Når det er gjort tauer vi inn bilen og den omkomne for videre undersøkelser.

Saken oppdateres.