I dagens korona-situasjon tar Drammens Tidende samfunnsansvaret på alvor. Som abonnent har du tilgang til alt innholdet på dt.no.

Men nå åpner vi for deg, slik at du også får tilgang til innholdet i 70 andre aviser og nettsteder.. Lyst til å sjekke ut Lierposten, Svelviksposten, Sande Avis - eller kanskje Romerikes Blad og Nordlys? Valget er ditt. Som abonnent i Drammens Tidende kan du lese dem alle uten å måtte betale noe ekstra for det..

Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om.

900 journalister

Dette kan vi gjøre fordi Drammens Tidende er del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer. Vi kaller tilgangen til alt innholdet i våre aviser for +Alt.

Frem til utgangen av april får du derfor som abonnent dette tilbudet uten ekstra kostnad.

Slik får du tilgang

Alt du trenger å gjøre for å denne supertilgangen, er å gå inn på denne lenken og bekrefte det.

https://www.dt.no/abo/info/plussalt

Dette gjelder privatkunder. Den åpne og frie tilgangen vil vare frem til utgangen av april.

Drammens Tidende fortsetter den solide dekningen vi har på korona-situasjonen lokalt. I tillegg er vi i en fase hvor det blir viktig å finne lyspunkt og positive saker fra distriktet vårt. Tips oss gjerne!