DRAMMEN: Det melder Glassverket topphåndball i en pressemelding.

Han er nå trener for Glassverkets kvinnelag i 1. divisjon og vil gi seg etter denne sesongen. Den tidligere landslagsspilleren har tidligere trent blant annet Byåsen, Larvik og Glassverket i eliteserien, samt DHKs herrelag.

I fjor høst tok han også på seg jobben som assistenttrener for Tsjekkias kvinnelandslag ved siden av Glassverket-jobben. Nå vil han prioritere annerledes.

– Jeg vil takke Glassverket for et flott år både på og utenfor banen. Vi har sammen nådd målet om et stabilt 1. divisjonslag, og jeg sier takk for denne gang, sier han til klubben.

– En av Norges beste trenere

– Det tsjekkiske landslaget skal spille kvalifisering til VM i april og i tillegg har jeg en datter og en sønn jeg har lyst til å følge opp tettere, fortsetter Oustorp.

Geir Halfdansen, leder i Glassverket topphåndball, sier i pressemeldingen at de er veldig takknemlige og fornøyde med jobben som er gjort.

– Geir er en av Norges beste trenere og vi har lært mye av han både sportslig og organisatorisk.

Samtidig sier han at de har forståelse for at Oustorp ønsker nye utfordringer, og at de allerede nå ser etter en erstatter.

– Det er mange flinke trenere der ute, så dette blir spennende, avslutter Halfdansen.

Vemodig

Oustorp er i skrivende stund i Nederland med det tsjekkiske kvinnelandslaget når Drammens Tidende ringer. Han avskriver at det at han trekker seg har noe å gjøre med de uriktige ryktene som verserte for litt siden.

– Nei, nei, nei. Det har ikke noe med det å gjøre i det hele tatt. Det er bare det at jeg ønsker å prioritere annerledes, så det er ikke noe mer dramatikk enn det.

Samtidig synes han det er litt vemodig å skulle gi seg i Glassverket.

– Ja, det er alltid det. Jeg har hatt det fint i Glassverket, men nå synes jeg at vi har fått et stabilt 1. divisjonslag. Det er oppdrag utført sånn sett og da er det på tide å la noen andre ta over. Så får vi se hva fremtiden bringer, sier Oustorp.