Toppscorer Birna Berg Haraldsdottir er skuffet etter tap

Glassverkets Birna Berg Haraldsdottir var hjemmelagets beste spiller, men var skuffet over tapet mot tyske Thüringer i Drammenshallen i går kveld. Jeg vil heller score null mål enn å tape, sier den sjarmerende islendingen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN: Glassverket endte på sisteplass i gruppespillet i Champions leauge med null poeng. Jentene har derfor ingenting annet enn æren å spille for når de nå skal ta turen til Montenegro og møte Budocnost.  Uansett så blir det mere moro på nyåret for jentene skal ut i EHF-cupen i januar.

– Det har vært veldig moro å være med i denne turneringen, fortalte GIF's beste  Birna Berg Haraldsdottir etter kampen. Det er jo akkurat dette vi spiller for. Selv om det er tøft med 10 kamper på 32 dager så kunne jeg ha ha spilt slik hele sesongen, sier Haraldsdottir, som ikke får så veldig mye juleferie. Etter denne uka reiser hun hjem til Island for å være med på en tre ukers landslagssamling med det islandske landslaget.

Hun gleder seg veldig til at Glassverket skal delta i EHF cupen neste år, og tror at de vil få god nytte av den erfaringen de har fått med å delta i Champions leauge.

Artikkeltags