– Glatt flere steder på Østlandet

Søndag morgen legger snøen seg ved siden av veibanen i høydedragene i Lier.

DEL

ØSTLANDET: Vegtrafikksentralen Øst melder søndag morgen at det er glatt flere steder på Østlandet. Årsaken er snø og sludd som legger seg som en tynn hinne på veien enkelte steder.

Snø i Lier

– Bilister oppfordres til å kjøre forsiktig og huske på at de kanskje har vinterdekk på i dag, skriver Vegtrafikksentralen Øst på Twitter.

I øvre deler av Lier i 07.45-tiden søndag legger nedbøren seg litt som snø på siden av veien, men det er ikke glatt på E18.

I Drammen sentrum faller nedbøren som regn. I 08.45-tiden får Drammens Tidende melding om at nedbøren også faller som regn på Konnerud.

Slutt ved lunsjtider

Tone Sorken, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen Øst, forteller at de har fått meldinger av entreprenøren Mesta om at det i morgentimene søndag er en tynn «slush-hinne» på E6 på østsida av Oslo. Sorken sier at veitrafikksentralen likevel ikke har fått melding om trafikale problemer på Østlandet.

– Dette været skal stort sett ta slutt ved lunsjtider i dag. Noen steder kan det vare til ut i 14-tida, sier Sorken til Drammens Tidende.

Meteorologisk institutt har sendt ut et gult farevarsel - moderat fare - om snø på Østlandet og Telemark. følge Meteorologisk institutt kan det lokalt noen steder falle 2-5 centimeter snø fra natt til søndag til søndag formiddag.

REGNFULLT: I Drammen sentrum faller nedbøren som regn søndag morgen.

REGNFULLT: I Drammen sentrum faller nedbøren som regn søndag morgen. Foto:

LES OGSÅ: Tjukt av folk på åpninga av Drammen bikepark: – Vi ble litt tatt på senga

LES OGSÅ: Kjørte i 99 km/t i 60-sone

Artikkeltags