Jobber med å beholde alle

Mohammed Abu har kontrakt med Godset fram til 30. juni. Nå jobbes det hardt med å overbevise Manchester City om at ghaneseren har gått av å bli i Drammen ut sesongen.

Mohammed Abu har kontrakt med Godset fram til 30. juni. Nå jobbes det hardt med å overbevise Manchester City om at ghaneseren har gått av å bli i Drammen ut sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

I går avsluttet Godset vårsesongen med nok en hjemmeseier. Nå jobber ledelsen på høygir for å unngå spillersalg i sommer.

DEL

DRAMMEN: SIF slet med å bryte ned ultradefensive Odd Grenland, men fire minutter før slutt eksploderte Marienlyst i et voldsomt jubelbrøl da Alexander Aas satte inn kampens eneste mål.

SE BILDER: Godset-Odd 1-0
SE BILDER: Disse heiet Godset fram til seier


Kapteinen sikret sesongens åttende triumf, og Godset kan ta sommerferie med verdens beste samvittighet – kanskje til og med på tabelltoppen hvis Molde ikke vinner sine to neste.

Sportssjef Jostein Flo og resten av klubbledelsen skal imidlertid ikke reise noe som helst sted. De jobber nå intenst med å gjøre Strømsgodset best mulig rustet foran høstsesongen.

Det innebærer å unngå spillersalg, selv om klubben har budsjettert med det. Og det dreier seg om å forlenge leieavtalen med sentrale Mohammed Abu og skrive ny kontrakt med Alfred Sankoh.

– Vi ønsker å beholde alle spillerne, sier Flo.

Tidligere denne uken siterte TV 2 ham på at Strømsgodset skal selge opptil flere spillere i sommer.

– Tatt ut av sammenheng, mener Flo. Og beroliger Godset-fansen med at klubben gjør alt de kan for å sikre at dagens stall består ut sesongen.

LES KAMPREFERAT FRA GODSET-ODD HER

– Men dette har selvsagt en sammenheng med økonomi. Vi må ha penger før vi kan gjøre noe. Kapital kommer foran enkeltspillere. Jeg kjører på så fort jeg får klarsignal, sier Flo.

Drammens Tidende vet at det jobbes med flere løsninger for å styrke økonomien i Godset, både internt og eksternt.

Den det haster mest med er Mohammed Abu. Leieavtalen med Manchester City utløper 30. juni, hvilket betyr at den lille midtbanemaestroen i utgangspunktet har igjen kun to kamper i SIF-drakten.

– City er tydelig på at han skal videre. Det er mange klubber som har sett på Abu, men vi vet ikke utfallet av det, sier Flo.

LES OGSÅ: Strømsgodset vant mot Odd Grenland

Stoler på Flo

Drammens Tidende er kjent med at Godset ikke har gitt opp Abu, og det jobbes hardt i kulissene med å overbevise City.

– Vi håper på en avklaring så snart som mulig, sier Flo. Alfred Sankohs kontrakt utløper i begynnelsen av august.

Godset jobber nå med å få på plass en økonomisk sikkerhet som gjør at de kan tilby ham forlengelse. Samtidig har flere andre klubber kommet på banen med tilbud.

– Vi er i dialog med Alfred, sier Flo. SIF-trener Ronny Deila er ikke bekymret for at hans lag skal bli svekket i medaljekampen.

SE BILDER: Disse var på tribunen

– Vi ønsker å beholde alle spillerne, og jeg er sikker på at Jostein Flo & co. har en god plan på det. Vi er en samlet klubb, sier Deila.

Sportssjefen virker heller ikke nevneverdig stresset.

– Jeg tror vi kommer bra ut av sommerens overgangsvindu, sier Flo.

PS. Charlton Athletic i den engelske mesterskapsserien har sett Adam Larsen Kwarasey i flere kamper, men Godset har ikke noe konkret fra London-klubben.

LES OGSÅ: Toppklubber så Adam mot Sogndal

Artikkeltags