Gå til sidens hovedinnhold

Godset henter trener fra England: – Fantastisk potensial

Strømsgodset henter engelskmannen Darren Arnott (31) til trenerteamet. Han kommer fra jobben som assistenttrener for den engelske toppligaklubben Leeds United.

DRAMMEN: Darren Arnott (31) fra England er Godset nye assistenttrener, skriver Strømsgodset på deres nettsider. Han kommer fra jobben som assistenttrener på U23-laget til Leeds United.

31-åringen blir en del av Henrik Pedersens trenerteam.

– Med tanke på vår strategi med å finne og utvikle unge, sultne spillere vil Darren være en super tilvekst og ikke minst en inspirasjon for våre unge spillere til å ta det neste steget, sier Godsets hovedtrener, Henrik Pedersen, på deres nettsider.

– For å bli enda mer effektiv med denne strategien krever det mye av menneskene rundt laget og derfor er jeg veldig glad for å få Darren inn i vårt team, sier Henrik Pedersen.

Les også

Viljar (24) vant pris: – Deilig å kunne prestere på et såpass bra nivå

Fokuserer på individuell utvikling

Årsaken til at Godset har valgt å hente den engelske assistenten er Arnotts kompetanse på spillerutvikling og individuell oppfølging. I Leeds har han hatt stort fokus på å integrere U23-spillere inn i førstelagstroppen, skriver Godset.

– Vi har hatt noen gode skritt på spillestil og nå skal vi enda dypere ned på individuell utvikling, sier Pedersen.

Strømsgodset beskriver Arnott som en dedikert trener som har fokus på utvikling. I Leeds har han jobbet på et detaljert nivå.

– Darren er vant til å jobbe med unge spillere som skal utvikles til det høyeste nivået. Han vet hva som kreves og har gode referanser fra Leeds, sier Pedersen.

– Fantastisk potensial

Til godset sier Arnott at han har fulgt klubben tett og mener den har fantastisk potensial. Videre sier han at det er gode muligheter i det arbeidet som allerede er gjort i både klubben og troppen.

– Jeg gleder meg allerede til de dagene på stadion med full kapasitet, og vi virkelig kan gi fansen noe å heie på, sier han til Strømsgodset.

Les også

Flo melder om stor interesse for SIF-spillere: – Vi opplever et kjør fra andre klubber

Les også

Kjendisparets nye liv: – Alt har forandret seg

Les også

Kirkeberg Mørk nest beste junior: – Måtte kjempe hver eneste meter

Kommentarer til denne saken