Du har kanskje sittet i bilen på vei til eller fra hytta eller campingplassen i solsteik med lange køer, ungene skriker og kjerringa er sur.

Aller helst ville du ha vært på Marienlyst eller Consto, men siden det var dugnad på campingplassen må du sitte fire timer i kø langs E18 på vei hjem fra Norskekysten et sted.

Du har sprengt budsjettet med innkjøp av iPader til baksete-terroristene da en runde til med la oss lage snømann eller Hiv o Hoi, snart er skatten vår vil få deg sendt rett i mental ubalanse.

I en glovarm bil med skranten aircondition er lykken kortvarig, eller som Kim Larsen hadde sagt hvis han var norsk, køen er lang, lunta er kort, heldig er han som får med seg litt sport.

Du har fått svitsjet over til NRK sport og musikk, etter en runde med Bryan Adams summer of 69 (Det er også en stund siden det var aktuelt.) En stemme bryter inn: Vi tar en runde rundt på arenaene. Vi starter i Drammen og på Marienlyst, Anders har det skjedd noe?

Ukas gjest er ingen ringere enn han du har hørt tusen ganger i små korte sekvenser, NRKs Anders Wam Bjerkeseth.

Vi er litt innom HBK, et lag på vei mot avgrunnen. Har Mjøndalen fått en bedre start enn forrige gang de var oppe selv med store keeperproblemer?

Vi er selvfølgelig innom «kaos»-klubben Strømsgodset. Rett før 16. mai-runden forsvant BP - på papiret frivillig. Rett etter det blir sportssjefen ute med sykemelding.

Har Strømsgodset full kontroll?

Vi gjennomgår aktuelle og uaktuelle kandidater til den ledige jobben som trener for Buskeruds største klubb, og ikke minst hva som har gått galt de siste årene på Marienlyst. 

Følg oss på FB og på dt.no, husk å abonnere i itunes eller soundcloud eller annet egnet podkast sted for rykende ferske podkaster om buskerudfotball.