Ti poeng på de fem siste kampene betyr at Godset for alvor har fått fart på poengfangsten i årets sesong. Det gir sjetteplass på tabellen etter sju spilte kamper.

For tabelljumbo Kristiansund er situasjonen atskillig mørkere. Ett poeng på de seks første kampene betyr at det har åpnet seg en luke opp til lagene foran for mannskapet til Christian Michelsen.

Mandag havnet et svært skadeplaget KBK raskt i trøbbel mot Godset. Halve første omgang var spilt da Johan Hove sendte gjestene i ledelsen på en kontring. Han fant en luke i Kristiansund-forsvaret etter at flere lagkamerater hadde forsøkt å avslutte i forkant.

Rett før pause doblet Lars-Jørgen Salvesen ledelsen etter forarbeid av Halldor Stenevik. Scoringen var Salvesens andre i Eliteserien denne sesongen.

Etter 66 minutters spill ble så Johan Hove tomålsscorer for bortelaget, som med 3-0-seier fortsetter den fine trenden laget har vært inne i den siste tiden. Forrige søndag ble Rosenborg utklasset med 3-0 hjemme på Marienlyst, og sist torsdag ble det 0-0 og ett sterkt poeng mot serieleder Viking.

Godset tar i mot Vålerenga på hjemmebane i neste runde, mens Kristiansund skal på besøk til Molde.