Gå til sidens hovedinnhold

Berget på vei tilbake til Godset

Artikkelen er over 7 år gammel

Strømsgodset jobber med å hente Jo Inge Berget (23) fra Cardiff.

DRAMMEN: Etter hva Drammens Tidende erfarer jobber Godset med å hente Jo Inge Berget til Drammen. Klubben og spissen skal være enige om de personlige betingelsene. Etter hva Drammens Tidende forstår forhandler klubbene nå om pris, og 23-åringen skal selv ønske seg til SIF.

- Jeg har ikke pratet med Jo Inge Berget i det hele tatt. Alle spillere som er utenlandsproffer og som er akutelle for å komme hjem vil bli linket til oss. Om Jo Inge Berget vil spille for Strømsgodset så er han selvfølgelig høyaktuell, men vi ser på det som veldig usannsynlig, svarte Ronny Deila da han ble spurt om Berget på torsdagens trening.

Drammens Tidende har prøvd å få kontakt med Jim Solbakken, men Bergets agent har foreløpig ikke besvart avisens henvendelse.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo ville ikke kommentere dette torsdag formiddag.

Kun spilt én kamp

Jo Inge Berget skrev kontrakt på to og et halvt år med den walisiske klubben da manager Ole Gunnar Solskjær tok ham med seg fra Molde i januar. Nå ser oppholdet i Cardiff ut til å ta slutt allerede. Berget har kun spilt èn kamp for klubben.

Den tidligere Lyn, Udinese og Molde-spilleren har allerede en stor stjerne blant drammenserne etter leieopphold i 2010 og 2011-sesongen. Han ble norgesmester med Strømsgodset i 2010.

Dersom Ronny Deila og Jostein Flo lykkes vil denne signeringen bli tatt svært godt i mot blant Godset-fansen.

Berget skal ønske seg hjem til Norge

VG antydet i en sak i begynnelsen av mai at spissen kunne være på vei hjem til Norge.

Ifølge VG skal Marte Berget, som spiller fotball i Vålerenga, ha sagt følgende til Aftenposten i april:

-  Han er misfornøyd. Han har bare vært med i to kamper.

Onsdag ble Javi Guerra klar for Cardiff. Den spanske og målfarlige spissen gjør det ikke akkurat enklere for Berget å få spilletid i Wales.

Den belgiske spissen Marvin Ogunjimi er også på vei til Godset. Han er enig med klubben om kontrakt ut 2016-sesongen.

De andre spissene til Strømsgodset denne sesongen er Peter Kovacs (6 mål), Thomas Sørum (2 mål) og Thomas Lehne Olsen (0 mål).

Kommentarer til denne saken