Deila kåret til Årets trener

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ikke bare har Strømsgodset tatt seriegull i 2013. De gjør også rent bord blant Kniksen-prisene.

DEL

DRAMMEN: Strømsgodset har spilt seg inn i mange fotballhjerter denne sesongen, ikke bare blant drammenserne.

Og innsatsen deres har blitt lagt merke til på alle mulige måter.

En spiller som har markert seg og spilt seg inn i mange hjerter denne sesongen, er 22-årige Stefan Johansen. Under medaljeseremonien på Marienlyst utropes finnmarkingen til Årets midtbanespiller.

- Jeg kan ikke huske å ha vært så lykkelig som jeg er nå. Dette er helt sykt, og for en klubb som Strømsgodset tror jeg ikke alle forstår hvor stort dette gullet er, sier Stefan Johansen til C More.

SE LESERNES BILDER HER!

- Viktig for karrieren min

Johansen var spilleren som i praksis sikret gullet på Marienlyst da han på vakkert vis trillet inn 2-0 etter rundt en times spill. For Strømsgodset har det vært svært viktig at 22-åringen ble værende, tross spekulasjoner om å forsvinne til utlandet i sommer.

- Dette har vært et viktig valg for den videre karrieren min. Jeg har hatt en enorm utvikling i Godset, jeg har store ambisjoner, og spillere blir husket for det dem vinner. De beste spillerne skal vinne noe, og det har jeg jobbet mot hele tiden, sier Johansen.

Men det stopper ikke der. Årets målvakt går til kaptein og keeper Adam Larsen Kwarasey.

For en by. For en stadion. For et publikum. Dette er rock'n'roll. Ronny Deila.

Og som om ikke det var nok. Lars Christopher Vilsvik får årets forsvarsspiller.

Deila: - Rock'n'roll

Og i det årets trener skal deles ut, setter speakeren i gang GodsetUnionen til å dra i gang en sang de er svært vant til. Og i det "Å reireireirereirei Ronny Deila" unisont brer seg over Marienlyst, skjønner hovedpersonen hva som skjer da Godset-trener Ronny Deila mottar Kniksen-prisen for årets trener.

- For en by. For en stadion. For et publikum. Dette er rock'n'roll, bryter Deila ut overfor C More.

Treneren har hatt adskillig flere ord på lager tidligere. Likevel klarer han å presse ut det som beveget seg i hodet hans da mikrofonen pekte i hans retning.

- Alt er mulig i fotball. Det har vi bevist nå. Dette er noe jeg kommer til å med meg resten av livet, sier Deila. 

Artikkeltags