Monaco ser på Johansen

Stefan Johansen får ikke spille mot Lillestrøm mandag.

Stefan Johansen får ikke spille mot Lillestrøm mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

De har sikret seg noen av verdens mest attraktive stjerner. Søndag så Monaco at Stefan Johansen briljerte på Marienlyst.

DEL

DRAMMEN: Storklubben har kjøpt spillere for svimlende én milliard kroner i sommer. Navn som Radamel Falcao, João Moutinho og James Rodriguez skal gjøre at klubben fra det lille fyrstedømmet kjemper i toppen av den franske toppdivisjonen denne sesongen.Likevel har trener Claudio Ranieri uttalt at han er på utkikk etter ytterlige forsterkninger.

LES MER: Fransk klubb så på Johansen

LES PÅ DT+: Blekket spruter i Godset

– Fulham og Sunderland

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo kan bekrefte at representanter fra Monaco satt på tribunen da SIF knuste Hønefoss søndag kveld. Etter hva Drammens Tidende erfarer var det Stefan Johansen de ønsket å sjekke ut.

– De så på én spesifikk spiller, sier Flo, som ikke vil avsløre om han sikter til den 22 år gamle Vardø-gutten.

Premier League-klubbene Fulham og Sunderland, samt Championship-laget Huddersfield så også midtbaneeleganten spille en av sine beste kamper noensinne.

I 92 minutter strødde 22-åringen rundt seg med vakre og kreative lissepasninger. Samtidig la Johansen ned en stor defensiv jobb – akkurat slik han gjorde mot ungarske Debrecen torsdag.

Søndagens forestilling fra Johansen er noe av det beste Godset-trener Ronny Deila noen gang har sett av en norsk spiller.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER

– Ikke noe konkret

– Stefan var helt fantastisk i dag. Han har en pasningskvalitet som er veldig unorsk. Jeg er stolt av prestasjonen hans, forteller treneren.

Deila tror likevel han får beholde finnmarkingen ut sesongen.

I norsk presse har U21-landslagsspilleren gang på gang blitt løftet fram som et av sommerens heteste salgsobjekter. 22-åringen svarte søndag, som alltid, at han har fokus på å gjøre det best mulig i Strømsgodset og at han ikke kommenterer noe før det er konkret.

Stefan var helt fantastisk i dag. Han har en pasningskvalitet som er veldig unorsk. Jeg er stolt av prestasjonen hans. Ronny Deila (SIF-trener)

Samtidig sier han at det selvfølgelig er artig at en storklubb som Monaco har funnet fram kikkerten.

– Om noe er interessant så setter vi oss ned, men foreløpig er ingenting konkret, sier midtbanespilleren.

Johansens agent Tore Pedersen, ville ikke kommentere noe da Drammens Tidende snakket med han søndag kveld.

LES OGSÅ: Kåret til Godsets bestemann

Artikkeltags