Gå til sidens hovedinnhold

Returnerer han igjen?

Artikkelen er over 8 år gammel

Mohammed Abu kan igjen havne i Godset dersom klubben ikke blir enige med Stefan Johansen om ny kontrakt.

DRAMMEN: Den ghanesiske midtspilleren har vært utlånt til den spanske toppserieklubben Rayo Vallecano siden han forlot Godset i juli, men oppholdet har vært alt annet enn vellykket.Abu har kun spilt én kamp, og nå blir avtalen kansellert et halvt år før tiden – ifølge spanske medier. Det betyr trolig at Manchester City vil leie ut Abu til en ny klubb fram til sommeren.

Drammens Tidende vet at Godset ser på mulighetene for å hente tilbake Abu en tredje gang fordi forhandlingene med Stefan Johansen er blitt mer utfordrende enn først antatt. Per nå skal det være relativt stor avstand mellom partene, og for SIF er det et alternativ å selge Johansen nå fremfor at han forsvinner gratis etter sesongen.

LES OGSÅ: Tynt på første trening

LES OGSÅ: Sølvguttene kåret til Årets idrettsnavn

RBK interessert

Rosenborg har allerede meldt sin interesse, og det skal være kontakt mellom trønderne og agent Tore Pedersen. Men SIF har likevel ikke gitt opp håpet om å komme fram til en løsning. Og så lenge den saken er uavklart, vil de ikke foreta seg noe i forhold til City.

– Abu er en av 40 ting som kan være ønskelig, men om det er realistisk er en annen sak. Det er ikke noe vi har diskutert, sier sportssjef Jostein Flo.

– Har dere pratet med City om Abu?

– Vi prater med City hele tiden. Men dette avhenger også av hva som skjer i overgangsvinduet, svarer Flo.

LES OGSÅ: Disse har fått nye tilbud av Godset

Lunken Abu

Drammens Tidende vet at Abu skal være ganske lunken til et nytt opphold i Godset, men det viktigste for ham er uansett å spille fast. Og det eneste stedet han har gjort det er i Drammen.

Drømmen til Godset er å signere Abu permanent, men det har klubben neppe råd til. Han har også en lønn i City som SIF ikke kan matche uten subsidiering fra britene. Abu har kontrakt med City til juni 2014.

Rosenborg skal også ha forhørt seg om tilgjengeligheten til Abu. Trønderne signerte i går Nicki Bille Nielsen, som har vært lagkamerat med Abu i Rayo. Men kilder Drammens Tidende har vært i kontakt med sier at det skal mye til for at de får tilslag på ghaneseren. City låner ikke ut spillere til andre norske klubber, og en slik overgang vil kun gå i stand dersom Abu blir lagt ut for salg.

LES OGSÅ: En telefon fra SIF-keeperen fikk Abu tilbake

LES OGSÅ: Stefan Johansen årets spiller

Kommentarer til denne saken