DRAMMEN: Etter hva Drammens Tidende erfarer er Mohammed Fellah på vei til serielederne fra Drammen. Partene skal ha møttes i forrige uke og samtalene skal ha fortsatt etterpå. Det er trolig snakk om å signere en permanent kontrakt med 24-åringen.

– Vi har ikke vært i møte med Fellah. Vi vurderer veldig mange ting til enhver tid, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende onsdag kveld.

Kan signeres gratis i sommer

Drammensernes førsteprioritet er å beholde troppen de allerede har når overgangsvinduet åpner mandag.

Jostein Flo legger likevel ikke skjul på at Godset følger nøye med på det som skjer på markedet nå. Forsterkninger er ikke uaktuelt.

Overgangsvinduet varer fra 15. juli til 11. august.

Vålerengas tekniske og offensive midtbanespiller har vært skadet og kun startet fire eliteseriekamper for Oslo-klubben denne sesongen. Sist kamp var mot Hønefoss 8. mai. 

Ifølge Jostein Flo må drammenserne først finne en måte for å finansiere eventuelle kjøp. Det trenger ikke stoppe en overgang for Mohammed Fellah.

Midtbanespilleren har fortsatt kontrakt med VIF i rundt seks måneder til, men Strømsgodset kan signere Oslo-gutten gratis nå i sommer med kontrakt gjeldende fra 1. januar.

Så kan partene bli enige om betingelsene for kjøp senere – hvis partene ønsker det, noe de skal gjøre i dette tilfellet.

SE KLIPP FRA SIF-VIF-OPPGJØR

Mulig spill i høst

Verken Mohammed Fellah eller Godset-trener Ronny Deila har foreløpig svart på henvendelsene fra Drammens Tidende.

Hvis klubbene blir enige om en avtale, kan Fellah bli klar for å spille for SIF allerede i høst. En stor fordel med 24-åringen er at kan bekle alle plassene på midten, begge kantene, samt rollen som hengespiss.

Rosenborg, drammensernes argeste gullrival for øyeblikket, jobber med å forsterke laget foran siste halvdel av sesongen.  

LES MER OM STRØMSGODSET HER