ESTEPONA: Rett før jul skrev Drammens Tidende at Godset ønsker å hente hjem Lier-gutten fra spill i Allsvenskan.

Nå tyder mye på at de er i ferd med å lykkes. Etter hva Drammens Tidende erfarer har Helsingborg akseptert det siste utspillet fra Godset.Dermed gjenstår det kun å komme til enighet med Sørum om hans personlige betingelser.

– Dette kan jeg selvsagt ikke kommentere, sier sportssjef Jostein Flo.

LES OGSÅ: Slik er Godsets nye forsvarssjef

Interessert

For to år siden sa han imidlertid følgende:

– Thomas har ikke spilt sin siste kamp for Godset.

Flo har også tidligere bekreftet at Godset vil være interessert den dagen Sørum bestemmer seg for å reise hjem til gamle trakter.

Helsingborg kjøpte Sørum for syv millioner kroner i 2011. Før den tid scoret han imponerende 45 mål på to og en halv sesong i Haugesund. Sørum har vunnet både serie og cupgull med Helsingborg, men for ham personlig har det ikke oppholdet på den svenske sørkysten vært en sportslig suksess.

Vil lykkes i SIF

Sørum besvarte ikke henvendelser fra Drammens Tidende tirsdag. Før jul bekreftet 30-åringen at retur til Godset vil være interessant dersom Helsingborg er villig til å la ham gå.

– Som jeg alltid har sagt: Det er ingen klubb jeg heller har lyst til å lykkes i enn Strømsgodset, uttalte Sørum den gangen.

Han scoret 19 mål på 108 kamper for Godset fra 2001 til 2008, men Sørum fikk aldri ut sitt potensial i klubben. Det var nåværende trener Ronny Deila som lot
Sørum gå til Haugesund for 250.000 kroner. I ettertid har han aldri lagt skjul på sin begeistring for bakromspissen.

Nå kan det gå mot gjenforening på Marienlyst.

LES OGSÅ: Stefan Johansen blir i SIF

LES OGSÅ: Brenne klar for to år i SIF