DRAMMEN: Da Norges Fotballforbund offentliggjorde spilleprogrammet for neste års andredivisjonsavdelinger ble det klart at nyopprykkede Drammen FK åpner sesongen mot romerikingenes nest beste lag.

I den påfølgende runden kommer andredivisjonstraverne Lørenskog på besøk til Marienlyst.

Det første lokaloppgjøret skal spilles i den ellevte runden av den kommende sesongen. Strømsgodsets andrelag er vertskap for Drammen FK i kampen som trolig spilles mandag 29. juni.

LES OGSÅ: Vikki kan være på vei til en av verdens beste håndballklubber

Bortekamp på 16. mai

Strømsgodset 2 serieåpner på bortebane mot Sprint/Jeløy, før sesongens første hjemmekamp spilles mot Fram Larvik i den påfølgende runden.

I 16. mai-runden skal både Strømsgodset 2 og Drammen spille bortekamper. DFK skal spille borte mot Fram Larvik, mens SIF2 skal på langtur til Alta. Ettersom det som vanlig er full eliteserierunde på fotballens festdag er det ikke usannsynlig at Godset-reservene møter Alta på et annet tidspunkt.

Det andre oppgjøret mellom Drammen og SIF2 spilles i den tredje siste serierunden, trolig den 12. oktober.

Drammen møter Kvik Halden på hjemmebane i sin siste kamp for sesongen, mens Strømsgodset 2 avslutter borte mot Ørn Horten.

LES OGSÅ: Knall og fall for SSK

Forsterker med midtbanespiller

Drammen har i tillegg forsterket på den sportslige siden denne uken. Tidligere Kjelsås-spiller Mads Knedal Nilsen (27) er klar for de helblå. Midtbanespilleren er bosatt i Drammen, og tidligere spilt juniorfotball for Lillestrøm.

- I tillegg til andredivisjonserfaring bringer Mads med seg stor løpskapasitet og er en spiller som gjør de rundt seg gode. I tillegg til fotballferdighetene er han også en meget solid type, som vil gli rett inn i den allerede fantastiske gjengen vi har. Dette er noe som også er svært viktig for trenerteamet, sier trener Stian Ramsfjell til klubbens egne nettsider.

Ifølge klubben jobbes det også med å få inn flere forsterkninger foran returen til toppfotballen.

LES OGSÅ: Ronny Deila nyter livet i Skottland