DRAMMEN: På grunn av tre gule kort måtte eikværingen se tapet mot Odd på tv-en hjemme, men nå er en svært spillesugen Gustav Mendonca Wikheim klar når formlaget Aalesund gjester Marienlyst.

– Jeg gleder meg veldig og det blir forhåpentligvis en festaften, vi skal jobbe steinhardt alle sammen. Vi skal ikke legge noe imellom der. Vi skal slå dem på hjemmebane, så enkelt er det, sier 22-åringen.

Å levere stabilit er hans viktigste mål denne sesongen. Før kunne driblefanten gjøre det helt store i den ene kampen for så å være helt usynnelig i den neste. Mendonca Wikheim er en av Godset-spillerne som virkelig er i form for tiden. Selv føler han seg meget bra før lørdagens oppgjør på fotballens festdag.

– Vi må rett og slett overbevise litt igjen, og det tror jeg vi skal klare.

LES OGSÅ: Strømsgodset-tap i Skien

Savnet Wikheim

Det er ikke rart David Nielsen er fornøyd med at kantspilleren er tilbake.

Mendonca Wikheim hadde startet samtlige seriekamper før onsdagens tap mot Odd, og har sammen med spesielt Iver Fossum vært toneangivende i Strømsgodsets offensive spill.

Det var tydelig at drammenserne savnet de to ungguttenes relasjoner mot Odd, noe også trener David Nielsen innrømmet etter kampen.

– Nå skal vi ut å kjøre på med spillet vårt og lage en god fest her på Marienlyst, sier Nielsen om kampen mot sunnmøringene.

LES OGSÅ: Motiveres av negativt fokus

Vaagan Moen snart tilbake

Men Godset møter et lag som har fått et oppsving etter at Harald Aabrekk fikk sparken som trener etter kun fire serierunder. Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft har gjort sitt til at Aalesund vant tre strake kamper før de rotet bort seieren mot Sarpsborg 08 i midtuken.

Drammenserne har én gang tidligere møtt Aalesund hjemme i 16.mai-kamp, og det var i 2007. 4-0-tapet er Godsets verste resultat hjemme på festdagen.

Petter Vaagan Moen, Kim André Madsen og Jørgen Horn er uaktuelle mot AaFK. Samtlige på grunn av skader. Som kjent var Vaagan Moens operasjon i menisken vellykket, og midtbanespilleren er allerede i gang med opptreningen. Man regner med at den tidligere Lillestrøm-spilleren er matchklar om tidligst fire uker.

LES OGSÅ: Godsets nye forsvarsduo