DRAMMEN: Etter 0-2 mot Odd er det mye å revansjere for David Nielsen og Strømsgodset foran møtet med Aalesund på Marienlyst lørdag.

En som er tilbake på banen er Gustav Mendonca Wikheim. Han måtte stå over i 2-0-tapet mot Odd, og gleder seg til å være tilbake på banen.

– Jeg gleder meg veldig og det blir forhåpentligvis en festaften, vi skal jobbe steinhardt alle sammen. Vi skal ikke legge noe imellom der. Vi skal slå dem på hjemmebane, så enkelt er det, sier 22-åringen foran kampen.

LES OGSÅ: Festklar Wikheim skal sørge for tre poeng mot AaFK

Lekker bakover

Kun fire lag har sluppet inn flere mål enn Strømsgodset denne sesongen.

Godset slipper i gjennomsnitt inn to mål i hver kamp, og har scoret 13 mål denne sesongen.

David Nielsen må klare seg uten både Kim-André Madsen og Jørgen Horn i tiden framover.

Dermed blir det etter alt å dømme Gustav Valsvik og Marius Høibråten som utgjør stopperduoen igjen, slik de gjorde da Godset slo Bodø/Glimt 5-3 og tapte 2-0 for Odd på onsdag.

LES OGSÅ: Godsets nye forsvarsduo

Trenerbytte gjorde utslag

Aalesund har fått en opptur etter at Harald Aabrekk ble avsatt som trener etter den fjerde serierunden.

Sunnmøringene begynte sesongen med ett poeng på fire kamper, før Trond Fredriksen overtok som trener.Han har fått tangotrøyene tilbake igjen i form, og har ledet AaFK til ti poeng på fire kamper.

Sist spilte Aalesund 2-2 mot Sarpsborg i Østfold, etter at Liridon Kalludra berget poeng da tiden var i ferd med å renne ut. Godset har tatt fire poeng på hjemmebane denne sesongen.

Etter 1-1 hjemme mot Mjøndalen i andre serierunde, vant laget sin første kamp for sesongen da Sandefjord var gjester i den fjerde serierunden.

Den siste hjemmekampen hittil kom i sjette runde, da Godset igjen spilte 1-1 på Marienlyst, denne gangen mot Sarpsborg.

LES OGSÅ: Motiveres av negativt fokus