SKIEN: - Det er klart jeg savner Gustav utpå der. Vi har et veldig godt samspill som faller seg naturlig, med kjappe veggpasninger og gode kombinasjoner, sånn som David vil vi skal spille. Jeg liker veldig godt å spille med Gustav, sier Iver Fossum til Drammens Tidende etter kampen.

18-åringen er rask til å påpeke at erstatteren Flamur Kastrati gjorde en god jobb mot Odd, og det har han rett i. Kantspilleren var én av få SIF-spillere som skapte litt furore på Odds banehalvdel til tider.

Likevel er både Fossum og Peter Kovacs glade for at den tekniske eikværingen er tilbake til hjemmekampen mot Aalesund lørdag.

- At Gustav er klar igjen, er veldig viktig. Han og Iver spilte veldig bra sammen mot Bodø/Glimt. Så får vi håper at de kan fortsette prestasjonene på lørdag, sier Kovacs.

LES OGSÅ: - Plutselig bare lå jeg der

Klarerte for mye

Midtbanespiller Fossum mener Strømsgodset ble liggende for lavt mot Odd onsdag, samtidig som ballen ble flyttet for sakte da drammenserne først fikk tak i den.

18-åringen tror kanskje SIF burde presset de hvitkledde enda høyere i banen.

- Sånn kampbildet ble, klarerte vi stort sett ballen unna da vi vant den. Vi fikk den aldri ned på bakken til raske kombinasjoner, sier Fossum.

LES OGSÅ: Strømsgodset-tap i Skien

Festfotball

Klarering, kælking og mæling blir det derimot lite av i neste kamp, om vi skal tro det lovende talentet.

16. mai er som kjent fotballens festdag, og med Gustav Wikheim tilbake lover Fossum festfotball.

- Vi skal slå godt tilbake, og når det først er fotballens festdag, så skal vi selvsagt spille festfotball, gliser han.

LES OGSÅ: Motiveres av negativt fokus