SKIEN: Drøyt en time var spilt på Skagerak Arena da situasjonen oppsto. En lang ball i bakrom førte til løpsduell mellom Strømsgodsets unge stopper og Odds kanadiske spiss.

Høibråten ble liggende igjen, mens Occean sendte i vei avslutningen som til slutt havnet hos Bentley og ble til 2-0.

- Occean er stor og sterk, men jeg føler at han river meg over ende. Det kjentes ut som et frispark, at han tok tak i meg og gjorde at jeg datt. Plutselig bare lå jeg der, sier Høibråten til Drammens Tidende etter kampen.

LES OGSÅ: Drillo: - Ynkelig av Strømsgodset

Må snakke sammen

Bortsett fra scoringene hadde Høibråten og stoppermakker Gustav Valsvik brukbar kontroll. De to har over 120 eliteseriekamper på banen, selv om de er henholdsvis 20 og 21 år gamle. Men sammen har de ikke spilt så ofte.

- Stoppersamspillet fungerte veldig bra, synes jeg. Vi har ikke spilt så mange kamper sammen, men det føltes naturlig, sier Høibråten.

Det hjelper imidlertid lite når resultattavlen viser to til motstanderen og null til Strømsgodset.

- Det sviktet i to avgjørende situasjoner. Vi får ta en prat om det i morgen, og prøve å finne ut hva som gikk galt, sier 20-åringen.

LES OGSÅ: VI fulte kampen minutt for minutt

Gir alt

Lørdag venter Ålesund på Marienlyst. Det er 16. mai og fotballens festdag. Sunnmøringene ligger to poeng foran drammenserne på tabellen. Skal David Nielsens menn kjempe om medalje, er tangotrøyene et lag som må slå.

Marius Høibråten lover i alle fall at han skal gjøre sitt for å sende Ålesund hjem poengløse.

- Jeg gir alltid alt når jeg er på banen, og det skal jeg fortsette meg så lenge jeg får spille.

LES OGSÅ: Godsets nye forsvarsduo