DRAMMEN: 20-åringen fra Drammen scoret begge DFKs mål, og selv om det til slutt ble tosifret tap for klubben han spilte for i 2011, var spissen strålende fornøyd etter torsdagens cupkamp mot Strømsgodset på Marienlyst.

Han dro også en frekk tunnel på Godsets midtbanejuvel Mohammed Abu, noe 20-åringen klart og tydelig feiret foran ghaneseren, til stor glede for DFK-fansen.

Etterpå kunne Krantz røpe at det føltes nesten like bra å lykkes med den manøveren som det var å score.

LES OGSÅ: Ingen lokale cupbomber

- Toppet kvelden

– Men to mål mot Godset, det toppet kvelden, sier Benjamin Krantz. 20-åringen har vært i både Mjøndalen og Birkebeineren etter oppholdet i SIF.

Før denne sesongen vendte han tilbake til Drammen FK. Spissen viste solide takter før han ble sliten i 2. omgang.

Selv tror Krantz han trenger én måned med løping før han er i toppform. Den lokale spissen har satt seg ambisiøse mål for 2014-sesongen. Ikke bare vil han at DFK rykker opp til 2. divisjon, han akter også å putte opp mot 25 mål for 3. divisjonslaget.

Skulle sjokke SIF i 2. omgang

Drammen FKs hovedtrenerStian Ramsfjell var fornøyd etter 10-2-tapet torsdag kveld.

– Jeg er veldig, veldig stolt over de første 50 minuttene. Vi kom til muligheter og turte å spille vårt eget spill, forteller han.

Lillebror DFK hang bra med i starten og lå under 3-1 halvveis. I pausen ble laget enige om å gå ut i hundre. Det lyktes de til gangs med, for Benjamin Krantz scoret sitt andre for kvelden da 2. omgang kun var rekket å bli ett minutt gammel. Men innsatsen fra 1. omgang hadde kostet mye. Dermed ble det total SIF-dominas derfra og ut.

- Nivåmessig så blir vi enormt hardt straffa når vi gjør feil. Her får vi ballen rett i trynet når vi gjør feil, sier Stian Ramsfjell. Selv om han var så fokusert rundt det som skjedde på banen, så fikk han med seg at nesten 1.300 tilskuere hadde møtt opp og skapte en flott cupramme i vårsola på Marienlyst.