Avslo bud på Vilsvik

Lars-Christopher Vilsvik står på ønskelisten til både AGF Århus og Rosenborg.

Lars-Christopher Vilsvik står på ønskelisten til både AGF Århus og Rosenborg. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

AGF Århus ville kjøpe Godsets-backen Lars-Christopher Vilsvik (23), men budet fra danskene ble raskt avfeid.

DEL

DRAMMEN: Den tysknorske sidebacken er også i søkelyset til Rosenborg, men for øyeblikket synes det uaktuelt for Godset å vurdere et salg. Vilsvik har kontrakt med serielederen ut 2014.

- Det har kommet en forespørsel på Lars, og denne har vi respondert negativt på - i samråd med Lars og hans agent, sier SIFs sportssjef Jostein Flo.

Han vil ikke kommentere navnet på klubben, men Drammens Tidende vet at det dreier seg om AGF Århus. Danskene endte på 5. plass i Superligaen forrige sesong. Etter tre kamper av inneværende sesong ligger AGF tredje sist på tabellen.

Dette er for øvrig andre gangen Strømsgodset avslår et konkret bud på Lars-Christopher Vilsvik. I fjor sommer var Molde på banen, men den gangen sto Godset i mot to fremstøt fra Ole Gunnar Solskjær & co.

LES ALT OM LARS-CHRISTOPHER VILSIK PÅ DT.NO

Skjønner Godset

Vilsviks agent Tore Pedersen bekrefter også at det har kommet et bud som Godset ikke aksepterte.

- Jeg skjønner at budet var i laveste laget i den situasjonen Godset nå er i, sier Pedersen.

Heller ikke han vil identifisere budgiveren. Ei heller vil han spekulere om danskene returnerer med et nytt og bedre tilbud.

- Man vet jo aldri, men jeg forventer ikke det fra den klubben, sier Pedersen.

LES OGSÅ: Avslo bud på fem millioner for Vilsvik

Lars-Christopher Vilsvik kom til Strømsgodset fra den tyske amatørklubben Lichterfelder FC, og 23-åringen har hatt en fantastisk utvikling i Drammen. I fjor leverte han en knallsterk sesong, noe som kulminerte med debut på det norske landslaget i januar. Han kom også med på årets lag i de fleste riksmedier. Vilsvik har fulgt opp i samme stil i år, og slikt legges merke til.

- Det er mange som forhører seg og følger ham, sier Tore Pedersen.

- Medieskapt

Rosenborg tilhører sistnevnte kategori. De har de forsåvidt gjort i lengre tid, uten at interessen er blitt konkretisert. Ifølge Verdens Gang står også Godsets solide midtstopper Kim André Madsen på trøndernes ønskeliste.

- Dette er medieskapt, sier Jostein Flo.

Han er lei av å kommentere Rosenborgs angivelige interesse for enkeltspillere i Strømsgodset.

- Det har vært snakk om at Rosenborg vil kjøpe spillere fra oss i hvert av de siste overgangsvinduene, men det har ikke skjedd noe. Dette blir bare spekulasjoner, sier sportssjefen.

SE HVORDAN SIF-SPILLERNE GJØR DET PÅ SPILLERBØRSEN

Spekulasjonene eskalerte etter at RBKs sportssjef Erik Hoftun ble observert på Marienlyst sammen med speider Stig Torbjørnsen i forbindelse med SIF-Sandnes Ulf.

Jostein Flo bedyrer at Strømsgodset ikke har planer om å selge sentrale spillere nå som de har tidenes mulighet til å ta klubbens første seriegull på 42 år.

- Snarere tvert i mot. Vi er på utkikk etter forsterkninger, men det er en utfordring på kort sikt på grunn av lønn, sier Flo.

LES OGSÅ: Den smakte godt, Vilsvik!

Har ikke hørt noe

Sportssjefen tror ikke spekulasjonene om salg vil oppleves som støyende og energitappende for spillerne midt oppe i gulljakten.

- Vi har god nok rutine til å håndtere dette. Spillerne vet at det blir mye spekulasjoner nå som overgangsvinduet åpner. Men det er lite som er reellt. Det er ofte klubber på Marienlyst, men de ser, kartlegger og reiser videre, sier Flo.

Kim André Madsen har instruert sin agent Jack Karadas om ikke å bli informert om interesse fra andre klubber før noe er konkret. Foreløpig har ikke midtstopperen hørt noe fra Rosenborg.

- Dette får klubbene ta seg av, og så får vi prøve å vinne seriegull. Det er det som er målet nå, sier Madsen, som stortrives i Strømsgodset.

LES FLERE NYHETER OM STRØMSGODSET PÅ DT.NO

Artikkeltags