Her blir det fotballfest

GodsetUnionen mobiliserer før festivalkampen mot Lillestrøm.

GodsetUnionen mobiliserer før festivalkampen mot Lillestrøm. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Strømsgodset forventer fulle tribuner mot Lillestrøm.

DEL

DRAMMEN: For to år siden spilte Godset lørdagskamp mot Brann under Elvefestivalen. Den gangen var det stappfulle tribuner på Marienlyst.

Daglig leder Erik Espeseth legger ikke skjul på at han forhåpninger om det samme igjen.

- Vi forventer at det blir helt fullt mot Lillestrøm. Vi ønsker å skape en skikkelig fotballfest, på samme måte som Molde gjør under Molde Jazzfestival og Haugesund under Sildajazzen, sier Espeseth.

LES OGSÅ: - Kostet oss nok semifinalen

Fredag ettermiddag var det solgt 5000 billetter til lørdagens kamp. Det inkluderer 500 billetter til Lillestrøm-supporterne i Klokkesvingen, men rapportene tyder på at det kan komme det dobbelte fra Romerike. Med tanke på at man tradisjonelt selger en god del billetter i løpet av det siste døgnet ligger det godt an til å bli utsolgt.

– Kanarifansen legger opp til årets tur til Drammen

GodsetUnionen mobiliserer også til denne festivalkampen. Leder Marius Paulsen Andreassen forventer et voldsomt lurveleven på tribunen. TIFO-gruppen planlegger også noen overraskelser.

– Kanarifansen legger opp til årets tur til Drammen, og de kommer til å fylle opp Klokkesvingen. Det er alltid Kanarifansen som gir oss best kamp på tribunen, og det vil bli et voldsomt trykk på kampdag. Vi vil også oppfordre alle våre medlemmer til å komme ekstra tidlig på stadion, sier Andreassen.

LES OGSÅ: - Vi trenger forsterkninger

Årsaken er at Kanarifansen har vært på plass og skapt stemning på Marienlyst lenge før avspark de siste to årene. I ettermiddag skal det synges bak begge målene i god tid før dommer Tom Harald Hagen blåser oppgjøret i gang.

- Kanarifansen mener vi har en anglofil tribunekultur som er gammeldags

Tribunekampen er også et møte mellom to supporterklubber med vidt forskjellig tilnærming til sin virksomhet.
– Det er sterke motsetninger. Kanarifansen mener vi har en anglofil tribunekultur som er gammeldags, mens vi er av den oppfatning at trommer ikke hører hjemme på en fotballtribune, sier Andreassen.

LES OGSÅ: - Vi har null press

Artikkeltags