– Må vinne for å henge med

Lars-Christopher Vilsvik skal gjøre sitt for å holde LSK unna SIF-målet.

Lars-Christopher Vilsvik skal gjøre sitt for å holde LSK unna SIF-målet. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

SIF-back Lars-Christopher Vilsvik mener laget bør vinne mot LSK i dagens kamp.

DEL

DRAMMEN: SIF er tilbake på Marienlyst etter tre strake bortekamper og etter godkjent innsats tross tap i cupkampen mot Brann i Bergen går Godset for seier.– Skal vi henge med må vi vinne den. Bortsett fra kampen mot Tromsø synes jeg egentlig vi har spilt gode bortekamper i det siste. Vi har bare hatt litt uflaks, påpeker Vilsvik.

Her kan du følge kampen direkte fra klokken 16.00

Håper på fulle tribuner

Med Elvefestivalen på trappene håper han på fulle tribuner.

– Det er alltid gøy med fulle tribuner, men kampen skal vinnes uansett om det er fire-fem eller seks tusen på tribunen.

Mot Lillestrøm møter Godset flere ballsikre spillere i midtbaneleddet, blant andre Petter Vaagan Moen og den hjemvendte utenlandsproffen Bjørn Helge Riise. En gammel storscorer er også på plass på Marienlyst i dag i Thorstein Helstad på spissplass.

Strømsgodset-trener Ronny Deila deltok ikke på fredagens trening grunnet møtevirksomhet, men også han mener det blir en veldig viktig kamp.

– Det blir viktig å kontrollere midtbanen mot Lillestrøm. Da må vi jobbe hardt. Vi gleder oss til å komme tilbake til Marienlyst igjen, forhåpentligvis med en vanvittig fin ramme rundt. Vi føler oss godt forberedt.

LES OGSÅ: Her blir det fotballfest

Godt grep

Siden 2007 har Strømsgodset hatt et godt tak på Lillestrøm på hjemmebane. Det er blitt tre seiere, ett uavgjort og ett tap.

Lillestrøm er ett av mange lag som de siste sesongene har fått føle på Strømsgodsets gode hjemmestatistikk. I dagens kamp håper Deila på full støtte på tribunen.

– Det er kjempeviktig med trøkk på tribunen. Det gir en ekstra piff til spillerne, og dette er en kamp spillerne gleder seg til. Det er heller slik at vi må holde igjen folk enn å gi dem motivasjon.

LES OGSÅ: - Kostet oss nok semifinalen

Sikker på seier

Lillestrøm er kjent for å være et sterkt dødballag som kjemper motstanderen i senk. Strømsgodset har lenge blitt sett på som et lag som byr på seg selv og som spiller underholdende fotball.

– Motivasjonen ligger der av seg selv. Vi går ut på banen for å skape en ny fin forestilling. Vi skal som vanlig være underholdende og skal jobbe hardt for å få til en god prestasjon.

SIFs midtbanespiller Anders Konradsen er i likhet med lagkamerat Lars-Christopher Vilsvik ikke fornøyd med annet enn tre poeng i dagens kamp.

– Vi har spilt tre bortekamper på rad, og det skal bli godt for selvtilliten å komme tilbake hit. Det gjør mye med spillernes hoder. Det er artigst i de kampene det er mange folk på tribunen og ekstra stemning. Vi skal sørge for et godt vorspiel til festen. Det er målet, understreker Konradsen.

LES OGSÅ: - Vi trenger forsterkninger

Følg Godset-LSK direkte her fra 16.00

Artikkeltags