Cupen tilbake på Gamle Gress

Godset møter Notodden i cupkamp på Marienlyst i kveld.

Godset møter Notodden i cupkamp på Marienlyst i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Når Notodden gjester Marienlyst i tredje runde av fotball-NM i kveld, er det Strømsgodsets første hjemmekamp i cupen på nesten to år.

DEL

DRAMMEN: For første gang siden Strømsgodset slo Odd i semifinalen i september 2010 spiller laget igjen en cupkamp på Marienlyst. Etter 2-0-seieren etter ekstraomganger mot telemarkslaget, som senere førte til cupseier, er hele seks cupkamper blitt spilt på fremmed gress.I fjor slo Godset ut Kongsberg, Birkebeineren og Mjøndalen før det stoppet med et skuffende 1-0-tap mot Start i Kristiansand.

I årets sesong har laget åpnet med å slå ut fjerdedivisjonslaget Solberg før Gjøvik ble slått, også de på bortebane.

LES OGSÅ: Abu forlater Godset

Nedrykksplass

Notodden ligger på nedrykksplass i førstedivisjon. På de fem bortekampene de har spilt i årets serie har de ikke tatt poeng, og scoret ett mål.

På tross av bortelagets dårlige statistikk forsikrer Strømsgodset-trener Ronny Deila at laget hans ikke tar lett på oppgaven.

LES ALT OM GODSET

– Notodden har ingenting å tape, gleder seg til kampen, og kommer til å løpe som dyr, sier Deila.

Ola Kamara scoret 2-0-målet i semifinalen mot Odd i 2010. Han har tenkt lite på at det er den første hjemmekampen i cupen siden han sendte Strømsgodset til cupfinalen, men har allikevel planen klar for kveldens kamp.

Artikkeltags