Nærmer seg kampklare

Lars Christopher Vilsvik håper å bli helt frisk til lørdagens kamp mot Rosenborg. Nå føler han at han ligger på 85-90 prosent.

Lars Christopher Vilsvik håper å bli helt frisk til lørdagens kamp mot Rosenborg. Nå føler han at han ligger på 85-90 prosent. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Lars Christopher Vilsvik og Jørgen Horn nærmer seg å være kampklare mot Rosenborg på lørdag. Ronny Deila er allikevel klar på at ingen spiller uten å være helt klar.

DEL

DRAMMEN: Både Lars Christopher Vilsvik og Jørgen Horn trente med laget under onsdagens økt på Marienlyst. Begge har slitt med skadeproblemer den siste tiden, men ser nå ut til å være på vei tilbake.

LES MER: Usikre mot Rosenborg

Johansen og Ibrahim tilbake

Vilsvik har slitt med problemer i ryggen, mens Horn har kjent en stivhet i hofteleddsbøyeren. Begge var på fotballtreningen onsdag, som var den første etter ferien hvor alle spillerne var tilbake på feltet. Stefan Johansen og Abdisalam Ibrahim deltok også.

LES MER: Ingen henvendelser på Stefan Johansen

Vilsvik, som har levert en strålende sesong hittil for Strømsgodset, var med på hele treningen, men sparte seg litt i duellene for å ikke forverre situasjonen.

- Jeg kjenner det litt, men det blir bedre, sier Vilsvik.

Rundt 85-90 prosent klar

Han fortsetter å se an situasjonen frem mot lørdag, men har god tro på å bli spilleklar.

- Akkurat nå er jeg på rundt 85-90 prosent, men håper å bli 100 prosent til lørdag.

Trener Ronny Deila er klar på at Vilsvik er nødt til å være helt frisk for å spille mot serietoer Rosenborg. Han mener ingen spillere i troppen er så gode at de spiller uten å være helt kampklare.

- Ingen spiller for Strømsgodset når man er 90-95 prosent. Man skal være 100 prosent, man skal kunne gå utpå banen og gi noe. Heldigvis har vi så mange gode spillere her at ingen trenger å spille med mindre de er helt friske, sier Deila.

LES MER: Så mye kan Godset-stallen være verdt

Storflor fortsatt ute

Kantspiller Øyvind Stoflor, som stort sett har utgjort høyresiden sammen med Vilsvik denne sesongen, deltok ikke på fotballtreningen. Han har slitt med en lyskeskade den siste tiden, og trente alternativt på sidelinjen.

Trener Deila håper naturlig nok at spillerne blir klare til toppkampen til helgen.

- Det er selvfølgelig viktig. Vi vil ha en bred tropp, med alle spillere å velge mellom. Det gir oss flere valgmuligheter, men i førsteelleveren er det ingen stor krise. Vi har nok av gode spillere her, sier Deila.

På lørdag skal laget trene en rolig økt i Drammen, før de setter seg på flyet til Værnes og Trondheim. Kampen starter 18.00 på Lerkendal.

Artikkeltags