Overgangen i vasken

André Hanssen var enig med Bodø/Glimt om kontrakt, men nå har overgangen gått i vasken. Her fra cupfinalen mot Follo  fjor.

André Hanssen var enig med Bodø/Glimt om kontrakt, men nå har overgangen gått i vasken. Her fra cupfinalen mot Follo fjor. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

André Hanssen skal ikke spille for Bodø/Glimt likevel.

DEL

DRAMMEN: For et par uker siden ble det kjent at 30-åringen hadde takket muntlig ja til en treårsavtale med gamleklubben. Strømsgodset var villig til å løse midtbanespilleren fra det siste året av kontrakten, og alt lå til rette for en snarlig overgang.

Del på Facebook

Nå har den i stedet strandet.

Etter hva Drammens Tidende erfarer har Glimt fått kalde føtter på grunn av Hanssens skadehistorikk, og de ønsket derfor å komme seg ut av de muntlige forpliktelsene som ble inngått. Da Hanssen nylig var på besøk i Bodø for å sluttføre overgangene, reiste han i stedet hjem til Drammen uten kontrakt. Til tross for at partene for lengst var enige om de økonomiske rammene.

- Det blir ikke noe med Glimt. André er tilbake i SIF, og har kontrakt ett år til her, sier SIFs sportssjef Jostein Flo.

LES OGSÅ: Trenger fire nye spillere

Han vil ikke gå i detalj på hvorfor overgangen plutselig gikk i vasken. Drammens Tidende vet imidlertid at flere i Strømsgodset er lite tilfreds med hvordan denne saken har utviklet seg.

Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen sier følgende til Avisa Nordland om hvorfor Hanssen ikke blir å se på Aspmyra:

- Vi må være svært nøye med de signeringene vi foretar oss. Vi må gjøre en grundig jobb. Vi ønsker oss Andre Hanssen, men vi ønsker å minimere risikoen. Derfor ønsker vi i utgangspunktet en kortere kontrakt, for så å reforhandle denne raskest mulig. Vi har forståelse og respekt for at ikke Hanssen ser det på samme måte.

LES OGSÅ: Aafk-talent Godset-aktuell

André Hanssen mistet nesten hele 2011-sesongen grunnet skade. Han fikk med seg noen kamper på tampen, men har langt igjen til toppformen. For Strømsgodset kan det bli aktuelt å tenke utleie inn mot neste sesong, med mindre noen andre klubber vil hente den tidligere Heerenveen-spilleren på permanent basis.

André Hanssen kom til Strømsgodset i fjor, og har spilt totalt 26 kamper. Han var med fra start da klubben slo Follo og ble norgesmester forrige sesong.

PS. MIF-spilleren Martin Rønning Ovenstad (17) signerer en treårskontrakt med Strømsgodset senere i dag.

LES OGSÅ: Han er ny utviklingssjef i Godset

LES OGSÅ: - Må ta grep om SIFs bortekompleks

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags