Sætra til Sandefjord

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Strømsgodsets Lars Sætra (20) blir spilleklar for Sandefjord i løpet av kvelden.

DEL

DRAMMEN: Midtstoppertalentet har slitt med lite spilletid denne sesongen, og derfor synes både SIF og Sætra at det passer fint med et utleieopphold i Sandefjord ut sesongen. Klubbene er enige om betingelsene, og tidligere i dag sendte Strømsgodset og Sandefjord alle nødvendige papirer til Norges Fotballforbund.

- Det er kun formaliteter som gjenstår, sier daglig leder i SIF, Erik Espeseth. 

Sætra blir offisielt Sandefjord-spiller så snart overgangen er registrert elektronisk hos NFF. Det skjer ventelig i løpet av noen timer, avhengig av hvor mye som skal gjennom samme system. Sætra gjennomførte sin første trening med 1. divisjonsklubben i dag, og hentes inn som erstatter for skadede Peter Magnusson i Sandefjord.

- Jeg har lyst til å spille på høyere nivå enn 2. divisjon, og har godt av et miljøskifte. Sandefjord kjemper om opprykk til Tippeligaen, og er en fin klubb, sier 20-åringen.

Del på Facebook

Sætra debuterte for Strømsgodset som 17-åring i 2009, og Gulskogen-gutten har blitt spådd en lysende fremtid på fotballbanen. Denne sesongen har imidlertid vært en nedtur for Sætra, som kun står bokført med syv kamper så langt. Den lojale lysluggen vil likevel ikke klage på manglende spilletid.

- Alexander (Aas) og Kim André (Madsen) har gjort det veldig bra i år, og da er det ikke så lett å spille seg inn i midtforsvaret, sier Sætra.

SIF har vurdert hvorvidt det er for risikabelt å slippe Sætra på lån dersom noe skulle inntreffe med nevnte Aas eller Madsen, men har konkludert med at en slik overgang er riktig for ungguttens utvikling. Det setter Sætra pris på.

- Jeg er glad for å få denne muligheten, sier Sætra.

Som dog innrømmer at han er litt spent. Dette er nemlig aller første gang Lars Sætra bytter klubb. Midtstopperen bor i Stasjonsgata på Gulskogen, og har vært i Strømsgodset helt siden han startet med fotball som guttunge.

Les flere nyheter om Godset

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags