Aas ute mot MIF

Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Seriestarten står også i fare for SIF-kaptein Alexander Aas.

DEL

Det var under gårsdagens trening på Årbogen som uhellet skjedde.

Etter en duell landet Ola Kamara med full tyngde på kneet til Aas.

- Jeg hørte et klikk i kneet, og ble umiddelbart engstelig, sier Aas.

Omfanget av skaden er foreløpig usikkert. I morgen skal det tas MR-bilde av kneet, og da vet man mer om hvor lenge Strømsgodsets stopperbauta er ute av spill.

- Han har fått en strekk på et sidebånd i kneet, men det er forskjell på hvor alvorlig slike skader er. I tilfellet til Alex er det for tidlig å si, sier fysioterapeut Audun Vestmoen.

God følelse

Aas mistet flere måneder av fjorårssesongen grunnet en kneskade. Han tror ikke det er like alvorlig denne gangen, men det er uansett grunn til å tro at veteranen må påregne en periode på sidelinjen.

- Kanskje en uke eller to? Det blir uansett bare synsing før vi får svar på MR-bildene. Jeg kan ikke ta sorgene på forskudd, sier Aas.

En langtidsskade på kapteinen er det siste Strømsgodset trenger, og klubben holder naturligvis pusten i påvente av resultatet fra MR-sjekken.

- Jeg har en god følelse at det ikke dreier seg om noe alvorlig med Alex, sier SIF-trener Ronny Deila.

Riddez usikker

Fra før er Steffen Nystrøm ute med langtidsskade, og Muhamed Keita er fortsatt ikke friskmeldt etter en smell i kneet på La Manga. I tillegg sliter klubbens eneste venstreback, Joel Riddez, med en irritasjon i akillessenen.

Han har tatt en sprøyte i håp om at smertene skal gi seg, men i formiddag måtte svensken avbryte treningen på Marienlyst stadion.

- Jeg håper jeg blir klar til kampen mot Mjøndalen. I morgen skal teste beinet, og da får jeg nok noen svar. Jeg får bare krysse fingrene, sier Riddez.

Jo Inge Berget er på vei tilbake fra skade, og han trente for fullt i dag. 19-åringen skal etter planen spille en omgang i generalprøven mot MIF.

Nykommer Andrè Hanssen gjennomførte også sin første økt med Strømsgodset i dag. Han starter for øvrig på benken mot bruntrøyene, men kommer til å få spilletid i løpet av oppgjøret.

Se video:

Troppen mot MIF

Adam Larsen Kwarasey,
Lars Stubhaug, Lars Sætra,
Krister Aunan, Kim André Madsen,
Glenn Andersen, Joel Riddez,
Lars Christopher Vilsvik, Mads Ryghseter,
Jo Inge Berget, Komlan Amewou,
Alfred Sankoh, André Hanssen,
Fredrik Nordkvelle, Jim Johansen,
Ola Kamara, Marcus Pedersen og Øyvind Storflor.
 

Artikkeltags