Abu forlater Godset

Mohammed Abu på sin første trening etter at han kom tilbake til Godset 30. mars. Nøyaktig tre måneder senere forlater 20-åringen Marienlyst og SIF.

Mohammed Abu på sin første trening etter at han kom tilbake til Godset 30. mars. Nøyaktig tre måneder senere forlater 20-åringen Marienlyst og SIF. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Midtbanemaestroen Mohammed Abu spiller sin siste kamp i SIF-trøya 30. juni

DEL

DRAMMEN: Mohammed Abus siste kamp for Strømsgodset blir hjemmekampen mot Hønefoss 30. juni. Det er samme dag som leieavtalen med Manchester City går ut.

Dermed er det bare i to seriekamper til (mot Rosenborg og Hønefoss), samt cupkampen mot Notodden at Godset-tilhengerne kan nyte spillet til 20-åringen fra Ghana. 

LES OGSÅ: En telefon fra SIF-keeperen fikk Abu tilbake

– Alle håper han skulle bli

– Det er tøft at Abu reiser. Alle hadde håpet han skulle bli, men realiteten er at vi har visst at det er store sjanser for at han ikke kunne bli, sier sportssjef Jostein Flo.

LES OGSÅ: Jobber med å beholde alle

Abu trente alternativt på SIFs første trening etter ferien tirsdag. Unggutten hadde nettopp kommet hjem fra ferie hjemme i Ghana. Da Drammens Tidende snakket med Abu etter treningen visste han fortsatt ikke at hans tid i Strømsgodset var omme, men han hadde fått høre at personer fra Manchester City ville snakke med han.

– Jeg er spent på hva de vil snakke om, forteller midtbanespilleren. På spørsmål om hva Abu selv kunne tenke seg, så svarte ghaneseren at han gjerne ville prøve å ta seriegull med drammensklubben, men at han forsto det hvis han måtte forlate SIF. 

Her kan du se hvordan Abu ligger an på spillerbørsen.

Usikkert hvor han ender

Avtalen mellom Strømsgodset og Manchester City har hele tiden vært at Abu skal vende tilbake når leieavtalen går ut 30. juni, men SIF har hatt et sterkt ønske om å beholde sin midtbanejuvel.

Det er usikkert i hvilken klubb Mohammed Abu nå ender, men det er snakk om at City leier han ut til en bedre klubb i utlandet.

LES OGSÅ: Håper på Abu-effekten

Les mer om at Mohammed Abu forlater SIF i onsdagens papiravis.

LES FLERE GODSET-NYHETER HER.

Artikkeltags