Atlètico er sikker på seier

 Jose Antonio Reyes scoret begge Atleticos mål i det første oppgjøret mot Strømsgodset forrige torsdag. Her prikker han inn 2–0 på mesterlig vis bak Adam Larsen Kwarasey. Foran morgendagens returkamp mot Alexander Aas (t.h.) & co. er Atlètico sikre på seier.

Jose Antonio Reyes scoret begge Atleticos mål i det første oppgjøret mot Strømsgodset forrige torsdag. Her prikker han inn 2–0 på mesterlig vis bak Adam Larsen Kwarasey. Foran morgendagens returkamp mot Alexander Aas (t.h.) & co. er Atlètico sikre på seier. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Atlètico Madrids spillere klarer simpelthen ikke å forestille seg at de skal ryke ut mot vesle Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Drammenserne rystet den spanske storklubben på Vicente Calderon i forrige uke, og med 1–0 seier i morgendagens returoppgjør er Strømsgodset sensasjonelt videre til 4. kvalifiseringsrunde til Europaligaen.

Spanjolene ankom Gardermoen like etter kl. 12. Her kan du bilde av spillerne i det de går av flyet.  De skal bo på Rica Park i sentrum. Klokken 18.30 gjennomfører Atlètico en rolig treningsøkt på Marienlyst stadion. De første 15 minuttene vil være åpne for pressen, fans og øvrige skuelystne.

Godset.no melder at det ikke er noen billetter igjen til kampen, men at uavhentede billetter vil bli lagt ut for salg på klubbhuset mellom kl. 12.00 og 12.00 torsdag, og informasjon om dette vil bli lagt ut fortløpende på nettsiden til SIF.

Del på Facebook

Ikke skremt

Laget som vant hele turneringen i 2010 lot seg åpenbart ikke skremme av det SIF leverte i Madrid. Og de lar seg heller ikke skremme av verken SIFs råsterke hjemmestatistikk eller underlaget på Marienlyst.

SLIK BLE DET FEIRET I MADRID DA ATLETICO VANT EUROPA LEAGUE 2010

– Vi vet at det kommer til å bli vanskelig i Norge, men vi er fokusert på hva vi må gjøre. Vi er Atlético Madrid. Det å ryke ut er ikke en mulighet for oss. Det er ikke noe vi tenker på, sa keeper Joel Robles da han møtte pressen for noen dager siden.

POLITIET ER LETTET: Atletico-Ultras ikke til Drammen

For seks dager siden måtte han kapitulere på Øyvind Storflors avslutning, og den bortescoringen gjør at det er stor nerve foran morgendagens kamp.

– På 2–0 hadde det vært mye lettere for oss. Vi skal fokusere på å holde nullen, og hvis vi scorer et mål så blir det veldig tøft for dem, uttalte Atlètico-spissen Adrian Lopez til spansk media etter trening mandag.

 

Seierssikre Spanjoler

Drammens Tidende har vært i kontakt med journalist Chema Garcia Fuente i sportsavisen El Mundo Deportivo. Han følger Atlètico svært tett, og kan fortelle at spillere og trenere fremstår svært seierssikre foran kampen. Blant annet var trener Gregorio Manzano tydelig på at Atlètico kommer til å vinne i Drammen, selv om han ikke ville si dette offisielt på pressekonferansen.

SE HØYDEPUNKTER FRA FØRSTE KAMP

Manzano hevdet også at Atlètico allerede hadde vært videre hvis de hadde scoret på en av sjansene i 2. omgang på Vicente Calderon. Etter forrige ukes kamp uttalte samme mann at reduseringen til SIF betyr at Atlètico må vie returoppgjøret mer oppmerksomhet enn ønskelig. Spanjolene så definitivt for seg en enklere reise, og håpet å spare flere spillere til kampen i Drammen.

ALEXANDER AAS: – Tror på et mirakel

Spanjolene anerkjenner riktignok Strømsgodset som et godt fotballag, men er trygge på at kvalitetsforskjellen blir synlig på Marienlyst stadion i morgen.

– Atlètico får ikke problemer med å avansere til neste runde hvis vi tar kampen seriøst. Vi har nok kvaliteter, noe vi beviste i den første kampen på Calderon, sa forsvarsspilleren Diego Godìn på en pressekonferanse mandag.

live

Han understreket riktignok at favoritten ikke kan tillate å slippe seg nedpå.

– Dagens fotball er veldig tett, og vi må være fokusert og ta alle kamper alvorlig.

Bedre forberedt

Det var mye fokus på den fysiske tilstanden til Atlètico-spillerne i forbindelse med den første kampen i Madrid. Det var tema både på pressemøtet til Strømsgodset og Atlètico i forkant, mens Gregorio Manzano messet videre om samme emne da han møtte pressen i etterkant av 2–1 seieren.

Bare fire av spillerne som startet kampen mot SIF (Juanfran, Jose Antonio Reyes, Gabi og Filipe) har trent for fullt siden Atletico startet opp treningene for en knapp måned siden.

– Atlèticos spillere sier at de vil ha bedre fysiske forberedelser foran kampen i Norge, sier Chema Garcia Fuente.

Dette gjelder blant annet stjernespissen Diego Forlan. Atlètico-kapteinen gjorde ikke mye ut av seg i det første oppgjøret, men på pressekonferansen etter kampen fastslo trener Gregorio Manzano at Forlan kommer til å være i mye bedre form i Drammen. 32-åringen kom som kjent til Madrid først for en uke siden etter å ha vunnet Copa America.

Siden mandag har Atlètico trent på kunstgress i Madrid, og med samme type ball som brukes i Norge.
 

Artikkeltags