DRAMMEN: 18 år gamle Mohammed Abu fra Ghana ble hentet til City tidligere i sommer etter å ha imponert på prøvespill. Abu sliter med å få arbeidstillatelse i England, og derfor ønsker den engelske storklubben å leie ham ut.

Etter hva Drammens Tidende erfarer skal det dreie seg om en avtale fram til neste sommer.

LES OGSÅ: Pedersen blir trolig i SIF

På farten? Følg oss på mobil: m.dt.no

Stort talent

Abu har fått innvilget arbeidstillatelse her i Norge, og i dag har SIF jobbet intenst med å få talentet spilleklar før overgangsvinduet stenger ved midnatt. Etter hva Drammens Tidende kjenner til gjenstår det fortsatt noen detaljer før Abu offisielt blir klar for Strømsgodset.

Verken sportssjef Jostein Flo eller daglig leder Erik Espeseth ønsker å kommentere saken.

Mohammed Abu er en defensiv midtbanespiller, og han betegnes som et stort talent i Ghana. Han ble hentet til Manchester City fra et akademi i hjemlandet. Abu er ikke i A-stallen til City, men han skal ha imponert i flere B-kamper i sommer.

LES OGSÅ: Useriøst bud på Pedersen

Mulig Pedersen-salg

Etter hva Drammens Tidende erfarer har ikke Strømsgodset lukket døren helt for et mulig salg av Marcus Pedersen til nederlandske Vitesse Arnhem. Det jobbet intenst i kulissene med å få i stand en overgang, men tiden er i ferd med å renne ut.

Som Drammens Tidende skrev søndag la Vitesse in et bud på ti millioner kroner i slutten av forrige uke, og dette skal styret i SIF Fotball AS ha vært villige til å akseptere. Men i etterkant har SIF slitt med å få nødvendige bekreftelser fra nederlenderne, til tross for at de har satt flere konkrete tidsfrister.

Dersom Vitesse kommer med en bankgaranti på et tosifret antall millioner så er det store muligheter for at Marcus Pedersen blir solgt i løpet av kvelden. I så fall er det grunn til å tro at tidligere Fredrikstad-spiss Gardar Johansson hentes inn på lån ut sesongen, slik Drammens Tidende omtalte søndag.

På farten? Følg oss på mobil: m.dt.no