Derfor tar Godset sølv i år

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

At Keeper Adam Larsen Kwarasey blir borte i opptil seks kamper kan gjøre at gullet glipper for Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Det tror Drammens Tidende før Strømsgodsets serieåpning mot Start i morgen.

– Han er kaptein, en lederskikkelse i gruppa, og han er veldig viktig i frispillingsfasen, som er et så sentral punkt i Strømsgodset spillestil, sier Magne Nilsen, fotballjournalist i Drammens Tidende.

Som kjent kan Adam Larsen Kwarasey gå glipp av seks kamper i sommer på grunn av VM-spill med Ghana. Rutinerte Sead Ramovic er hentet inn som annenkeeper, men 35-åringen er ikke akkurat i toppform per dags dato. 

DTTV: I videoen øverst i saken tar vi for oss de tre beste lagene og argumenterer for vårt tabelltips.

Magne Nilsen nevner også at oppkjøring ikke har vært optimal for fjorårets seriemestere, at laget har hatt, og fortsatt har, skader på sentrale spillere og at en ny midtbane må spilles inn som andre årsaker til at det blitt vel tøft å tippe de marineblå helt på topp, slik Drammens Tidende gjorde i fjor.

LES MER: Mener Marvin er en klassesignering

Har laget en skikkelig storscorer?

Godset venter kun på den siste bekreftelsen før den belgiske landslagsspissen Marvin Ogunjimi (26) blir offisielt klar for klubben. 26-åringen, som har slitt de siste årene i spanske Mallorca, har en imponerende CV og kan bli en stor suksess i Drammen, men det er fortsatt ikke helt sikkert om det fins en målgarantist i årets lag. DT har likevel stor tro på at både nevnte Ogunjimi, Peter Kovacs og Thomas Sørum kan få en bra 2014-sesong.

- Offensivt

Drammens Tidende tror Rosenborg blir sterkest i år, mens Molde tar tredjeplassen.

Godset-trener Ronny Deila smilte da DT lurte på hva han synes om å bli tippet på 2. plass.
– Det er et positivt tips det. Da er vi med å kjempe i toppen i år også, og tar vi medalje så er det kjempebra, sier Deila.

– Er det et fair tips?

– Ja, det er veldig offensivt i hvert fall -  en 2. plass.. Vi får se, jeg prøver å ikke være så mye med på de tippingene før sesongstart, sier SIF-treneren, som mener vi vil få se en meget jevn serie i år. Han har uansett en god følelse i kroppen før søndagens kamp mot Start.

I videoen over får du vite mer om hva Ronny Deila tenker om serieåpningen, samt DTs tabelltips for samtlige lag i årets Tippeliga.

LES MER: Gunstig å møte Godset nå

Artikkeltags