- Dette er veldig vemodig

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Det er klart at SIF-kaptein Alexander Aas (34) legger opp

DEL

DRAMMEN: Midt i jubelen for Strømsgodsets historiske sølvmedaljer kom det også en trist nyhet. SIFs populære kaptein har, på grunn av kneskadene, bestemt seg for å legge opp som fotballspiller. Det gledelige, for alle som er opptatt av Godset, er at Aass fortsetter i klubben. 34-åringen går over i en jobb i SIFs markedsavdeling, offisielt fra 1. januar.

– Det er veldig vemodig å legge opp, men jeg har blitt vant til tanken i løpet av høsten. Jeg tar ingen risiko med knærne, sier Aas, som har hatt tett kontakt med SIFs medisinske apparat.

Ny jobb

Han gleder seg imidlertid til jobben i markedsavdelingen. Kapteinen skal ha ansvaret for aktivitetene i Strømsgodsets lokaler på Marienlyst stadion – på dagene det ikke er kamparrangement.

Hovedsakelig er det å selge/tilrettelegge opplegg for kurs, foredrag og selskaper i SIF-lokalene.

– Vi er glade for å beholde Alexander Aas sine kvaliteter i klubben, uttaler Erik Espeseth, SIFs daglige leder.

Aas kom til Godset fra danske Odense sent på høsten 2006, og har spilt seks sesonger for drammenserne. Det store høydepunktet for ham var da han mottok kongepokalen som SIF-kaptein høsten 2010 – slo Follo 2–0 i cupfinalen.

– Det har vært en fantastisk tid, og jeg har fått et stort hjerte for både klubben og byen. Nå ser fram jeg til nye utfordringer, kommenterer «Alex». Grunnet forskjellige skader har Aas kun spilt tolv kamper i Tippeligaen denne sesongen, men har uansett vært svært delaktig i sølvet. Feiringen av dette var et flott punktum for Aas' 15 år lange karriere i toppfotballen.

LES OGSÅ: Hundrevis av Godset-fans i fakkeltog

Les flere nyheter om Godset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken