LA MANGA: Konradsen har forlatt Godsets treningsleir på La Manga. Midtbanespilleren er nå på vei til Frankrike for å forhandle om sine personlige betingelser i Rennes.

Tidligere i dag ble det klart at Konradsen ikke spiller kveldens kamp i Copa del Sol mot Olympia Ljubljana, og i 13-tiden satte han kursen for flyplassen i Alicante.

Derfra skal Konradsen reise videre til Frankrike for å forhandle med Stade Rennais FC om sin personlige kontrakt og gjennomføre den medisinske sjekken. Det bekrefter Ronny Deila overfor Drammens Tidende.

- Anders er på vei til Frankrike for å forhandle om sine betingelser

- Anders er på vei til Frankrike for å forhandle om sine betingelser, men ingenting er avgjort ennå, sier Godset-treneren.

LES OGSÅ:  På vei til Rennes

Dyreste SIF-eksport

Dermed tyder mye på at overgangen til den franske toppklubben er i ferd med å gå i orden. Rennes, som ligger på 5. plass i ligaen, la inn et bud på Konradsen tidligere i januar, og klubbene har den siste tiden vært i sluttforhandlinger.

Etter hva Drammens Tidende har grunn til å tro ligger overgangssummen på 15 millioner kroner. Om de siste detaljene går i orden blir Anders Ågnes Konradsen dermed den dyreste spillereksporten i Godsets historie. Marcus Pedersen står øverst på den listen etter salget til Vitesse for 12 millioner sommeren 2010.

- Det er interesse for flere av våre spillere

LES OGSÅ: Fransk klubb følger Konradsen

- Mye spekulasjoner nå

Jostein Flo vil ikke kommentere noe rundt det forestående salget av Konradsen. Tidligere i formiddag sa han følgende om saken:

- Det er mye spekulasjoner nå. Jeg legger heller ikke skjul på at det er interesse for flere av våre spillere. Det kan skje ting nå i det internasjonale overgangsvinduet, men jeg kan ikke gå inn på hver enkelt sak, sier Flo.

- Det kan skje ting nå i det internasjonale overgangsvinduet

Han innrømmer riktignok at det kan bli hektisk virksomhet de neste dagene. Og Flo antyder at flere ting er på trappene, uten å konkretisere.

LES OGSÅ: Opptur og nedtur for Konradsen

SE VIDEO:

Glimt skal ha 20 prosent

Det er salget av Yann M`Vila til Rubin Kazan som har fått fortgang i prosessen rundt Anders Ågnes Konradsen. Den franske U 21-spilleren forsvant til den pengesterke russiske toppklubben i går for over 80 millioner kroner, og etter dette ble Rennes raskt enige med Godset.

LES OGSÅ: Ingen avklaring i sikte

- Det er en konfidensiell avtale

Franske medier har spekulert i et overgangsbeløp på rundt 10 millioner kroner for Konradsen, men etter hva Drammens Tidende erfarer har Godset presset opp prisen til 15 millioner.

Konradsens moderklubb Bodø/Glimt skal for øvrig ha 20 prosent av salgssummen. Det fikk nordlendingene fremforhandlet da U 21-landslagsspilleren ble solgt til Godset for 1,25 millioner (pluss Jim Johansen motsatt vei) foran 2011-sesongen.

LES OGSÅ: Slik er det indre livet i Godset

- Konfidensiell avtale

Flo vil ikke bekrefte disse opplysningene.

- Det er en konfidensiell avtale, sier sportssjefen.

Han vedgår dog at det stort sett er klausuler om prosenter av videresalg i slike overgangssaker.

PS. Kveldens kamp mot Olympa Ljubljana er flyttet fra 19.00 til 20.30 grunnet sterk vind på den spanske østkysten. Kampen spilles i San Pedro de Pinatar, 40 minutters kjøring fra La Manga.

LES OGSÅ: Magiske øyeblikk de aldri glemmer