Flo tvilende til Leeds

Jason Morrison debuterte i hvitt for Strømsgodset – nå går ryktene om at vil tilbys en 3-årsavtale i Leeds etter prøvespill i går.

Jason Morrison debuterte i hvitt for Strømsgodset – nå går ryktene om at vil tilbys en 3-årsavtale i Leeds etter prøvespill i går.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Jostein Flo er ikke sikker på at Leeds er riktig klubb for Jason Morrison.

DEL

DRAMMEN:I går spilte Morrison en treningskamp for Leeds bak lukkede dører på eget treningsfelt mot Newcastle. Et Leeds hovedsakelig bestående av A-lagsspillere vant matchen 4-1, og Morrison spilte de første 70 minuttene.

Jamaicaneren ble en hit i Godset-drakt i høst, han debuterte i cupen mot Ranheim, og kan ha spilt sin siste kamp i blått i cupfinalen mot Follo.

– Vi ønsket å skrive en lengre kontrakt med ham i sommer, men intensjonen hans har hele tiden vært å spille i England, sa Flo.


LES MER: Alle snakket om Morrison.

Morrison er tidligere blitt linket til både QPR og Leeds. Han har to ganger blitt hindret fra å bli Sheffield United-spiller på grunn av at han ikke har fått arbeids- og oppholdstillatelse. Flere kamper for det jamaicanske landslaget kan gjøre det enklere for 26-åringen å få oppholdstillatelse denne gangen.

Om Leeds vil – og han vil. I går gikk ryktene på nettet om at Leeds vil signere en 3-årskontrakt, og at Preston har vært aktuelt. Men Preston skal nå være ute av bildet. Ifølge de samme ryktene.

SE VIDEO: "Morrison nyter suksessen". (Artikkelen forsetter under videoen)Flo mener det er viktig å ha litt is i magen.

– Å være på prøvespill i England er ikke det samme som å få kontrakt. Det er få som kommer gjennom det nåløyet.

– Leeds spiller med høyt tempo, og satser på langpasninger og fysikk. Det spørs om Jason passer inn. Han er en bra spiller, men jeg er ikke helt sikker på at Leeds er riktig lag for ham.

LES OGSÅ: Rift om SIF-strateg.

Sportssjefen i Godset er overrasket over at Morrison er i England, da han har avtalt et møte med spillerens engelske agent i morgen. Derfor har han ikke gitt opp håpet om å beholde Jason.

– Men får vi ikke til det, får vi finne andre. Vi har ikke dårlig tid. Overgangsvinduet åpner ikke før i januar, og vi skal ikke spille seriekamp før 20. mars.

Flo innrømmer imidlertid at han gjerne skulle hatt både Morrison og Jo Inge Berget klare for spill neste sesong allerede før jul.

– Er det aktuelt å ringe André Hanssen igjen?


– Vi får se etter hvert hva vi finner på.

LES MER:
André Hanssen er ferdig i Godset.
 

Artikkeltags