Godset på Horn-jakt

Jørgen Horn kan bli lagkamerat med Ola Kamara.

Jørgen Horn kan bli lagkamerat med Ola Kamara. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Fredrikstad-stopper Jørgen Horn (25) er aktuell for Strømsgodset.

DEL

DRAMMEN: Horns kontrakt med Fredrikstad utløper etter sesongen, og det betyr at Strømsgodset står fritt til å forhandle med ham nå med tanke på en avtale fra neste sesong. Men dersom det er aktuelt med en overgang i sommer må serielederen bli enige med økonomisk kriserammede FFK om en kompensasjon. 

- Vi har ikke hørt noe fra Strømsgodset, bedyrer sportssjef Joacim Jonsson.

LES OGSÅ: Her er Godsets mentale utfordringer

Tidligere i sommer skal Godset ha sondert hva det vil koste å kjøpe fri Horn fra kontraken, men klubben har i utgangspunktet ikke råd til å punge ut overgangsbeløp i jakten på nye spillere. Etter hva Drammens Tidende erfarer skal Horn fremdeles stå høyt på listen over aktuelle midtstoppere, men det kan virke som det er mest aktuelt med en avtale fra 2013-sesongen.

LES OGSÅ: Fevang avviser Strømsgodset

Vil spille for Godset

Overfor Drammens Tidende innrømmer Jørgen Horn at han er smigret av interessen fra Tippeligaens serieleder.

- Strømsgodset spiller den beste fotballen i Norge, sammen med Molde, og derfor er dette veldig interessant og spennende, sier 25-åringen.

Horn mener spillestilen til drammenserne vil passe ham godt, og han håper klubbene kan komme frem til en løsning.

- Jeg ser på meg selv som en spillende stoppertype. Jeg kjenner også mange av gutta i Godset, og vet at det er et veldig godt miljø der, sier Horn.

Et mulig klubbskifte forutsetter også at Horn aksepterer lønnsreduksjon, men den tidligere Vålerenga og Viking-spilleren antyder at det ikke vil være det største problemet hvis Godset og Fredrikstad kommer til enighet.

- Det kommer jo an på hva man mener er viktig. Sportslig utvikling eller lønn, sier Horn.

Interesse fra flere

Etter hva Drammens Tidende erfarer er Horn også på radaren til andre klubber i Tippeligaen, men 25-åringen har ikke hørt noe konkret fra noen.

LES OGSÅ: - Vi fortjente tre poeng

Årsaken til at Strømsgodset vil hente inn en ny midtstopper er at de ikke stoler på at kapteinen og bautaen Alexander Aas holder seg skadefri ut sesongen. I går meldte Varden at klubben har sjekket mulighetene for å hente Odds kaptein Morten Fevang (37), men stopperveteranen valgte å bli værende i Skien.

Jørgen Horns agent Tore Pedersen ønsker ikke å kommentere interessen fra Godset. Sportssjef Jostein Flo er også taus.

- Dette blir bare spekulasjoner. Jeg har ingen kommentar, sier Flo.

Han bekrefter dog at Godset følger med på hva som skjer i markedet, og sjekker mulighetene for å hente inn forsterkninger.

LES FLERE GODSET-SAKER HER

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken