Godset signerte Ramovic

Sead Ramovic vender tilbake til norsk fotball. Her fra tiden i Lillestrøm.

Sead Ramovic vender tilbake til norsk fotball. Her fra tiden i Lillestrøm. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Strømsgodset trenger et cover for Adam Larsen Kwarasey. Nå børster de støv av fotballpensjonisten Sead Ramovic (35).

DEL

DRAMMEN: Torsdag formiddag ble det klart at den bosniske sisteskansen signerer en avtale med Godset ut sesongen. Han spiste også lunch med sine nye lagkamerater på Marienlyst.

- Han er her og ser på forholdene, men ingenting er klart før det er klart, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Ramovic har egentlig lagt fotballkarrieren mer eller mindre på hylla. Hans siste permanente klubb var Lillestrøm i 2012. I fjor spilte han riktignok fire kamper for den danske 1. divisjonsklubben Vendsyssel, men det var nærmest som en vennetjeneste.

GODSET-QUIZ: Hvem er målscorer?

Ramovic bor i Stuttgart, og har holdt seg i form ved å trene med klubber i området. Den temperamentsfulle keeperen spilte også fem sesonger for Tromsø. I denne perioden var han en av Tippeligaens beste - men også mest omstridte keepere. Han har tidligere omtalt seg selv - i fullt alvor - som verdens beste keeper.

LES OGSÅ: Nye fjes skal vise seg for fansen

Årsaken til at Ramovic hentes inn nå er fordi Godset mener Anders Gundersen ikke er riktig klar for å steppe inn for Adam Larsen Kwarasey. Den siste bekreftelsen kom i lørdagens 1-6 tap mot Vålerenga, der 20-åringen fra Telemark var ekstra uheldig.

Kwarasey blir borte i minst fem kamper i forbindelse med fotball-VM – og i denne perioden skal Godset blant annet møte Rosenborg på hjemmebane. Førstekeeperen er for tiden ute med brist i et ribben, men han blir ventelig klar til serieåpningen mot Start. Hvis ikke er Ramovic klar for nok et comeback.

Etter hva Drammens Tidende erfarer skal det også være spillere på vei bort fra Strømsgodset. Ole Amund Sveen forsvinner trolig til Hødd.

LES OGSÅ: Den magiske kvelden da gutter ble menn

Artikkeltags