ESTEPONA: Godset sliter med sykdom og småskader i troppen som gjorde at de ikke fikk stilt et ordentlig lag mot serietoeren i Russland.

Kun seks spillere var tilgjengelig etter gårsdagens treningkamp mot et annet russisk lag. Det gjorde at klubben har hentet inn spillere fra klubber i området, som dermed får sjansen til å vise seg fram.

Godset gjorde søndag formiddag flere forsøk på å avlyse kampen eller flytte den til tirsdag. Men Lokomotiv har satt seg fullstendig på bakbeina. Kampen startet derfor som planlagt 16.30.

Godset slet allerede fra start, og lå under 5-0 ved pause.

- Russerne har dominert. SIF har bare hatt en farlig sjanse, forteller Drammens Tidendes journalist Ola Niemann i pausen. Sjansen kom på et skudd fra Thomas Lehne Olsen, men keeperen reddet.

Deila spiller

Da 2. omgang startet ble assistenttrener David Nilsen byttet inn for Kovacs, men det hjalp ikke. I 2. omgang scoret russerne igjen og igjen.

I 58. minutt ble også trener Ronny Deila byttet inn.

- Kom igjen, Deila, nå tar vi dem, skriker Nielsen til Deila. Men heller ikke det hjalp.

Baklengsmålene fortsatte å renne inn. Ti minutter før slutt lå Godset under 15-0.

Etter 83 minutter valgte dommeren å blåse av kampen. Da sto det 15-0 til russerne. 

- Lokomotiv vs Godset blandingslag 15-0. Har aldri sett en så rar/morsom fotballkamp på dette nivået, skriver Drammens Tidendes journalist, Magne Nilsen på Twitter.

- Idag har jeg spilt Mot Lokomotiv Moskva. Vi røsket sammen 8 spanjoler fra hotellet og Ronny og Jeg. Russerne ville ikke flytte kampen#idioti, skriver David Nielsen på Twitter.

Lokomotiv Moskva ligger på 2. plass i den russiske toppserien. I forrige uke banket de Djurgården 4-0.

Les også: Jente (17) kjørte ulovlig

Vil løfte tomten ut av flomområdet