Ingen båndskade på Horn

Jøgen Horn ble skadet mot Hønefoss, men det er ikke like alvorlig som først antatt. Her blir han undersøkt av fysioterapeut Marius Hoel og lege Erik Dag Knudsen.

Jøgen Horn ble skadet mot Hønefoss, men det er ikke like alvorlig som først antatt. Her blir han undersøkt av fysioterapeut Marius Hoel og lege Erik Dag Knudsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Kneskaden til Jørgen Horn er mindre alvorlig enn først fryktet. I beste fall kan han være tilbake på banen allerede torsdag.

DEL

DRAMMEN: Den viktige Godset-stopperen måtte forlate banen mot Hønefoss søndag med store smerter i høyre kne - og han forlot Marienlyst på krykker. Først fryktet man at det dreide seg om en båndskade, men dagens MR-undersøkelsen viser at det ikke er så alvorlig.

Ingen av båndene har røket, og det skal være snakk om en såkalt "bone bruise" - en slagskade. Dermed er det bare hevelsen og smertene i kneet som begrenser når Horn kan være tilbake på banen.

- Dette var veldig gode nyheter, sier SIFs lege Erik Dag Knudsen.

Han mottok MR-rapporten tidligere i dag. Knudsen vil ikke si eksakt når Horn kan spille fotball igjen, men det drøyer neppe så altfor lenge.

- Vi må se an tidsaspektet nærmere på tirsdag og onsdag, sier Knudsen.

Det kan være aktuelt å ta ut Horn i troppen til torsdagens kvalifisering i Europaligen mot FK Jablonec. Til den kampen er Jarl André Storbæk suspendert, men Kim André Madsen forventes friskmeldt.

Artikkeltags